Hoppa till innehåll

Mötesbokare - Personal med Idrottsbakgrund

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du kombinera din passion för idrott med din talang för försäljning? Vi söker drivna mötesbokare på deltid som vill utveckla sina säljfärdigheter hos oss på något av våra kontor i Malmö, Stockholm eller Örebro.

Om PerformIQ:

PerformIQ kombinerar det bästa från idrotten med näringslivet genom att hjälpa företag och organisationer med personallösningar inom rekrytering och bemanning. Du erbjuds ett deltidsjobb där du får möjlighet att stötta företag med personal inom olika branscher. Varje dag får du möjlighet att utveckla organisationer genom personal med idrottsbakgrund där du hjälper kunden anpassa rätt personallösning för dem.

Tjänstebeskrivning & Erbjudande:

Som mötesbokare hos oss får du en spännande möjlighet att utveckla din försäljningsteknik och arbeta mot att nå våra försäljningsmål. Du kommer att vara en del av vårt säljteam och ansvara för att identifiera och nå ut till potentiella nya kunder. Genom att presentera våra tjänster och fördelarna med att samarbeta med oss kommer du att vara en viktig kugge i att bygga starka samarbeten mellan både nya och befintliga kunder.

Kvalifikationer:

o Du är student eller idrottare som vill jobba deltid.
o Vi ser gärna att du har en idrottsbakgrund.
o Du är självgående och har förmågan att arbeta självständigt såväl som i team.
o Du har en stark vilja att uppnå försäljningsmål och är redo att ta dig an utmaningar.

Förmåner:

o En unik möjlighet att kombinera din passion för idrott med försäljningserfarenhet.
o Tillgång till erfarna säljare och ledare som kommer att stödja din utveckling.
o En inspirerande och dynamisk arbetsmiljö där du kommer att vara omgiven av likasinnade.


Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Örebro, Malmö, Stockholm

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Säljchef Anders Falk, anders.falk@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
23 dec. 2023 (20 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.
http://www.performiq.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Administration
Företagslogga
Örebro stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Örebro stad
Försäljning
Företagslogga
Örebro stad
Försäljning
Företagslogga