Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Konstruktör till Hammarel AB

Publiceringsdatum
18 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du konstruktör eller produktutvecklare och söker en ny utmaning? Vill du arbeta i en kreativ roll med en spännande produkt? Läs då vidare om rollen som Konstruktör hos Hammarel AB och ansök redan idag!

TJÄNSTEBESKRIVNING
Vi söker dig med erfarenhet inom elkonstruktion eller liknande, gärna med en ingenjörsexamen eller motsvarande teknisk utbildning i bagaget. Du är högst involverad i hela processen - när en order kommit in börjar ditt arbete. Dina arbetsuppgifter präglas främst av att läsa in dig i alla nödvändiga handlingar inför projektet, hålla dialog med såväl interna som externa kontaktytor som berörs samt konstruera projektet inför produktionen. På ett innovativt och kvalitetsmedvetet sätt tar du fram ritningar och övrigt underlag till produktion av ställverken.

I rollen som Konstruktör hos Hammarel AB använder du dig främst av CAD när det kommer till själva skapandet. Det finns god kompetens att ta hjälp av på plats och ofta samarbetar du med dina kollegor kring de olika projekten. Resdagar kan förekomma i tjänsten.

Personprofil
För att bli framgångsrik hos oss bör du trivas med att arbeta i en innovativ miljö med tydligt affärsfokus. Du behöver vara lyhörd för kundens behov, utvecklingsdriven och lösningsorienterad, och du kan arbeta kvalitativt och långsiktigt med eget ansvar att driva dina arbetsuppgifter i mål. Det är viktigt att du är initiativtagande och öppen för att lära dig.

Du har tidigare arbetat som konstruktör eller haft en liknande roll i ett producerande företag, meriterande om du arbetat inom elsektorn. Du har vana av att arbeta i CAD sedan tidigare och har en god teknisk förståelse. Vidare ser vi att du har någon form av teknisk utbildning, så som exempelvis en ingenjörsexamen.

För att lyckas i rollen har du:
* Ingenjörsexamen, eller annan likvärdig teknisk utbildning i bagaget
* Tidigare erfarenhet från liknande roll
* Vana av att arbeta i CAD
* B-körkort

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Örebro

Företagspresentation
Tack vare vår höga kvalitet, geografiskt strategiska placering och breda kompetens levererar vi på Hammarel AB våra produkter och entreprenader till några av Sveriges ledande företag.

Vår positiva utveckling är ett resultat av flexibilitet, kunskap och kvalitet. Vi ställer höga krav på våra produkter, då det kommer till allt från personsäkerhet till dimensionering.

Våra lösningar i form av lågspänningsställverk och elkraftentreprenader erbjuder många valmöjligheter för våra kunder. Vi handplockar rätt komponenter från ledande tillverkare och utformar sedan våra produkter utifrån kundens önskemål och behov.
Hammarel AB är placerat lättillgängligt i Örebro. Här finns produktion och kontor med 30 medarbetare. Bolaget omsätter ca 90 miljoner årligen. Hammarel AB har högsta kreditvärdighet. Läs gärna mer på vår hemsida: www.hammarel.se.

Hammarel AB tillhör sedan 2022 Ernströmgruppen. Ernströmgruppen är en familjeägd industrikoncern som tillsammans med entreprenörer vill bygga bättre företag för framtida generationer. Bolagets verksamheter spänner över allt från marinsäkerhetsutrustning och teknikhandel, till leverans av komponenter och tjänster för energieffektivisering av industrier och fastigheter. Ernströmgruppen består idag av mer än 40 företag med en total omsättning runt 4 miljarder kronor och har ca 1300 anställda i Norden och norra Europa. Läs mer på www.ernstromgruppen.com.

Om PerformIQ
PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Alfred Domberg på 073-353 75 07. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 mars 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Alfred Domberg på 073-353 75 07. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!