Dansktalande kundtjänstmedarbetare till Dormy

Dansktalande kundtjänstmedarbetare till Dormy

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Gillar du golf, problemlösning och kundservice? Perfekt, vi letar nu efter en dansktalande kollega som kan stötta vårt befintliga kundtjänstteam på den danska marknaden.

Dormys kundtjänstteam har koll på allt du behöver veta om golfbollar, handskar, klubbor och allt däremellan. Dock innefattar inte kundtjänst enbart att svara på frågor. Vi förväntar oss att vår framtida kollega har egenskaperna som krävs för att skapa, bygga och stärka kundrelationer. Det är därför av stor vikt att du trivs med att interagera med människor, har god social förmåga och en passion för service.

Stämmer den här beskrivningen överens med dig? Då kan du vara vår nästa kundtjänststjärna. På Dormy kommer du att få möjlighet att utvecklas tillsammans med ett positivt och utåtriktat team som arbetar tillsammans för att kunderna ska få en fantastisk golfupplevelse.

Personprofil
Vi letar efter dig som känner igen dig i nedanstående:
- Du har en förmåga att prioritera och hålla dig lugn, även i krävande situationer
- Du är en god kommunikatör med som trivs med social kontakt
-Du har en bakgrund inom golf eller ett intresse för golf generellt. Notera att det är viktigare att du har en social förmåga än golfkunskap.
-Du är flytande i danska och du har inte heller några svårigheter med att kommunicera på engelska i både tal och skrift. Kunskaper inom svenska är ett plus.

Utöver ovanstående ser vi gärna att du har dem rätta egenskaperna, prestigelös, lagspelare och ansvarstagande är tre viktiga egenskaper för att lyckas i denna roll. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Kundtjänstmedarbetare.

Övrigt
Start: Februari 2023 eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning med 6 månader provanställning
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Örebro/Stockholm

Företagspresentation
Idag har Dormy 11 butiker och en outlet i Sverige och 160 fastanställda (när golfsäsongen är igång kan antalet anställda öka till närmare 350). I Örebro har Dormy en fastighet på 7,300 m2 med en butik, huvudkontor, centrallager och restaurang.

Dormys e.handel är i mitten av en expansionsfas. Under 2018 lanserade Dormy e-handel i Norge, Finland och Danmark, under 2020 i Tyskland och i oktober 2021 lanserades e-handeln i Frankrike, Österrike och Nederländerna.

Om PerformIQ
PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Helena Bergström på helena.bergstrom@performiq.se eller 073-353 75 29. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.performiq.se/
Sista ansökningsdag 18 feb 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Helena Bergström på helena.bergstrom@performiq.se eller 073-353 75 29. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!