Hoppa till innehåll

Kvalitetsspecialist till Orica sökes!

Låter det lockande att jobba i ett globalt företag som är världsledande inom sin bransch? Orica söker nu en strukturerad och systematisk person som kan kliva in i rollen som kvalitetsspecialist för att driva arbete med ständiga förbättringar mot en ökad effektivitet, säkerhet och hållbarhet. Varmt välkommen in med din ansökan, löpande urval!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Oricas räkning en kvalitetsspecialist. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Orica.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Oricas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till mia.haaster@pn.se.

Du erbjuds
  • Att arbeta i ett globalt företag med lokal förankring
  • Att axla en viktig roll där du arbetar med att bidra till en ökad lönsamhet och utbildning av personal
  • Möjlighet till ett flexibelt schema med möjlighet att arbeta hemifrån två dagar i veckan
Arbetsuppgifter
Som kvalitetsspecialist ansvar du för att strukturerat och kontinuerligt underhålla, förbättra och optimera Oricas kvalitetsledningssystem i samarbete med lokala och globala funktioner i enlighet med ISO 9001:2005. Du utbildar och stödjer personal i berörda arbetsprocesser samt delar Oricas värderingar: Säkerhet, Respekt, Tillsammans, Integritet och Världsklass.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:
  • Kvalitetssäkring av ändringar, dokumenthantering, revisioner och riskbedömningar för produkt- och processkvalitet
  • Analysera, utvärdera och förbättra arbetsprocesser för att bidra till en ökad lönsamhet och att produkterna levereras på ett säkert, kvalitativt och effektivt sätt
  • Utbilda och stödja personal i berörda arbetsprocesser
Vi söker dig som: har en ingenjörsutbildning (BSc) eller motsvarade arbetslivserfarenhet. Vidare har du erfarenhet av kvalitetsarbete, kvalitetsledningssystem och ständiga förbättringar inom tillverkande industri. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Orica. Du är en strukturerad person med hög social kompetens. Vidare har du god kommunikations- och samarbetsförmåga då du kommer utbilda och stödja berörd personal på företaget.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Gyttorp
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mia Haaster

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Orica logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
17 dec. 2023 (13 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Mia Haaster
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Orica är en av världens ledande leverantörer av gruv- och infrastrukturlösningar. Från produktion och leverans av sprängämnen, sprängsystem, gruvkemikalier och geoteknisk övervakning till våra banbrytande digitala lösningar och omfattande utbud av tjänster mobiliserar vi jordens resurser på ett hållbart sätt.
https://www.orica.com/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Örebro stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Ljusnarsberg
Organisation & ledning
Företagslogga