Hoppa till innehåll
Orica logotyp

Chef inom material- och produktionsplanering till Orica!

Har du arbetat med logistik något år och är redo för att ta nästa steg i din karriär? Har du dessutom erfarenhet av en chefsposition och vill fortsätta utveckla dina ledaregenskaper? Sök tjänsten som chef inom material- och produktionsplanering hos Orica redan idag då urval sker löpande!

Information om tjänsten
Orica är världens största leverantör av kommersiella sprängämnen och innovativa sprängsystem till gruv-, stenbrott-, olje- och gas- och byggmarknaderna. De är även en ledande leverantör av natriumcyanid för guldutvinning och en specialiserad leverantör av marktjänster inom gruv- och tunnelbrytning.

Professionals Nord söker för Oricas räkning en chef inom material- och produktionsplanering. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Orica. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Oricas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
  • Att arbeta i ett internationellt företag
  • Att axla en viktig roll där du ansvarar över att produktion når sina mål
  • En möjlighet att utveckla dina ledaregenskaper tillsammans med kompetenta och erfarna medarbetare
Arbetsuppgifter
Som chef inom material- och produktionsplanering på Orica kommer du att utgå från arbetsplatsen i Gyttorp. I den här rollen är du ytterst ansvarig för att produktion når sina uppsatta mål och att se till så att rätt material transporteras till rätt lager i tid. Du har även ett personalansvar för planeringteamet på tre personer och interntransport för siten på Orica.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:
  • Säkerställa rätt lagernivåer på råmaterial och orderläggning till inköp på råmaterial
  • Leda veckokommunikation med nyckelintressenter om leveransplan, brister etc (inköp, tillverkning, anskaffning, produktionsplanering)
  • Svara på leveransstörningar och ansvara för kontakten med inköp och anskaffning
  • Följa upp och analysera prognoser kopplat till lager och förbrukning
  • Ansvara över att ditt team tillverkar rätt produkter i rätt tid samt ha tät dialog med Supply Chain/kunder
  • Att råmaterial tas emot från leverantörer, godskontroll görs, rätt saldo läggs upp i SAP
  • Planera emulsionsflödet utifrån produktions- och transportkapacitet, behovs- och lagernivåer samt leveransförutsättningar till varje destination.
Vi söker dig som: har en eftergymnasial utbildning inom supply chain management eller logistik och har arbetat något år inom logistik. Vidare har du erfarenhet av att hantera personalfrågor och att arbeta utifrån ett coachande ledarskap. Du har god kunskap i både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som chef inom material-och produktionsplanering hos Orica. Som person är du kommunikativ och lyhörd för att skapa motivation och hjälpa dina medarbetare att nå sin fulla potential. Vidare är du lösningsorienterad och innovativ som arbetar aktivt för att driva förändring och förbättring i alla led i organisationen.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Gyttorp
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mia Haaster

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Mia Haaster
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 apr. 2023 (13 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare