Lagermedarbetare

Lagermedarbetare

Lagermedarbetare sökes!

För kunds räkning söker vi nu dig som är redo att utvecklas inom rollen som lagermedarbetare. Vi erbjuder dig en tjänst där du får chansen att utvecklas både som lagermedarbetare, person och internt på företaget. 
För att trivas i denna roll bör du ha ett gott omdöme för behov, god initiativ förmåga och stimuleras av uppsatta mål. Både individuellt och på avdelningensnivå. I det dagliga arbetet kommer det förekomma tunga lyft. 

Kvalifikationer
- Truckkort A1-A4 och B1-B4
- Ha en god baskunskap i datasystem
- En god grundfysisk 
- Mycket goda kunskaper i det svenska språket

Sysselsättningsgrad
Heltid.

Arbetstid
Måndag till fredag 10:00-19:00.

Ansökan
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Vi tar enbart emot ansökningar via annonsen. 
Genom att söka den här tjänsten ger du ditt samtycke till att vi begär in utdrag ur belastningsregistret samt genomför en liten kreditupplysning.

Om oss på OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.onepartnergroup.se
Sista ansökningsdag 24 apr 2023 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se