Hoppa till innehåll
Ansök nu
Just nu söker vi på Onepartnergroup flertal truckförare och lagermedarbetare på heltid till Örebro med start under våren. Är du en person som brinner för noggrannhet, har känsla för detaljer och framförallt har ett driv framåt där du utan problem kan jobba både självständigt och i grupp? Då är detta ett jobb för dig!

För kunds räkning söker vi nu dig som är redo att utvecklas inom rollen som truckförare samt orderplockare. Vi erbjuder dig en tjänst där du får chansen att utvecklas både som lagermedarbetare, person och internt på företaget. 

För att trivas i denna roll bör du ha ett gott omdöme för behov, god initiativ förmåga och stimuleras av uppsatta mål. Både individuellt och på avdelningensnivå. I det dagliga arbetet kommer det förekomma tunga lyft. 

Kvalifikationer
- Truckkort A1-A4 och B1-B4
- Ha en god baskunskap i datasystem
- En god grundfysisk 
- Goda kunskaper i det svenska språket

Sysselsättningsgrad
Heltid.

Arbetstid
Beroende på avdelning erbjuds följande arbetstider:

1. Måndag till fredag 10:00-19:00.
2. Måndag till fredag 06:00-15:00 alternativt 15:00-23:00
3. Måndag till fredag 07:00-15:40
4. 2-Skift (06:00-14:45 samt 14:45-23:00)

Din profil
Vi söker dig som har en positiv inställning och lätt skapar god stämning bland dina arbetskamrater.  Vi tror att du som söker är positiv, punktlig och flexibel. För att trivas i denna roll tycker du om varierande och utmanande arbetsuppgifter med stora utvecklingsmöjligheter. Då det även kan förekomma tunga lyft är det viktigt att du har god fysik. Det är viktigt att du är självständig i din roll som lagerarbetare och kan ta egna initiativ. Då du kommer att arbeta i ett team, är det viktigt att du även tycker om att arbeta i grupp och lätt skapar god stämning bland dina kollegor!
 
Ansökan
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet! Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon, ansökningar sker endast via annonsen.
 
OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
 
Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.
www.onepartnergroup.se
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 juni 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare