Resande installatör FTN, Sverige

Resande installatör FTN, Sverige

Resande installatör till OneCo Networks AB avdelning Defence

Fundera på om du kan svara JA på följande 3 frågor:

1. Är du OK med att tjänsten kräver cirka 150 hotellnätter per/år?

2. Kan du tänka dig att klättra i master och torn med en höjd av cirka 30-60 meter?

3. Är du svensk medborgare för tjänsten kräver registerkontroll hos Säkerhetspolisen?


Låter det intressant?

Vi söker nu en resande installatör till OneCo Networks, avdelning Defence

Ska man summera vad denna tjänst innebär så är det: Mastklättrande installatör som fixar 150 hotellnätter per år".

Du ska se dig själv som en lösningsinriktad installatör med ett sinne för kvalité. Installationen får hellre ta lite längre tid och bli "fläckfri" då alla installationer godkänns via fysisk besiktning tillsammans med slutkunden Försvarsmakten.

Ingen dag är den andra lik och vår arbetsplats är Sverige. Ena dagen installerar du kablage, monterar routrar, switchar, klämmer diverse olika kontakter, monterar radiolänkutrustning osv. Nästa dag installerar du 48 volts kraft. Det är inte heller ovanligt att kraft installeras "avbrottsfritt".

I denna tjänst kan du inte vara höjdrädd och din fysik bör vara god för vi monterar antenner samt fäste på 50-600 kg i torn eller mast på cirka 30-60 meters höjd. Arbetet är väldigt varierande och du kommer att ställas inför nya utmaningar varje dag.

Vi arbetar i tvåmannateam och det är frihet under ansvar som gäller. Teamen jobbar antingen måndag-torsdag och då är du ledig fredag, lördag och söndag eller också arbetar du 8 dagar i sträck, måndag till måndag med efterföljande 6 dagars ledighet.

Vad har OneCo att erbjuda?

På OneCo får du vara en del av ett team som är engagerat, har högt säkerhetstänk och tydliga mål med ambitionen att alltid skapa mervärde för våra kunder. Vi erbjuder en arbetsplats som sätter medarbetaren i centrum med varierande och utmanande arbetsuppgifter och ger därmed möjligheten till utveckling av dig själv och din roll.

Du utgår hemifrån och blir tilldelad en bil (arbetsfordon) med hemgaragering som du transporterar dig i. Då vår arbetsplats är Sverige så spelar det ingen större roll var du bor, dock önskvärt är om du bor på östra sidan av Sverige.

Vi har kollektivavtal, goda förmåner såsom friskvårdsbidrag, ersättning för sjukvårdande behandlingar, läkarvård och receptbelagd medicin.

Har du den bakgrund som krävs?

Du har kanske en bakgrund inom den mobila sektorn eller vindkraft där du arbetat som mastklättrande tekniker. Du har erfarenhet av elinstallationer och installation i allmänhet. Det är meriterande ifall du utöver installation har erfarenhet av lokal driftsättning som innebär tex att installera mjukvara i utrustning.

Är det här du?

Som person är du noggrann, flexibel och lösningsorienterad. Du trivs med att ta ansvar för ditt arbete samt har öga för vad som krävs i olika arbetsuppgifter och moment. Vi ser gärna att du är driven och vill utveckla dig själv liksom OneCo. Du har god förmåga att kommunicera, samarbeta och föra dialoger i olika forum internt men även med externa kunder och samarbetspartners.

Denna rekrytering sköts internt och vi avböjer alla förfrågningar från rekryterings- eller bemanningsföretag.

Arbetssökande är välkomna att maila frågor om tjänsten till områdeschef David Hellström e post: david.hellstrom@oneco.se

Intervjuer genomförs löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Dagtid, nattarbete vid avbrott kan förekomma

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Förmåner.

Körkort: B Körkort krävs

Medborgarskap: svensk medborgare då tjänsten kräver godkänd registerkontroll hos säkerhetspolisen.

Mastintyg: Ej höjdrädd, god fysik

Sökord: FTN, Försvarets telenät, FMTIS, Försvarsmakten, Försvarets MaterielVerk, FMV, Installationstekniker, installatör, montör, servicetekniker, tekniker, underhållstekniker, driftsättare, drifttekniker, systemtekniker, nätverkstekniker, It-tekniker, konfigureringstekniker
Mer info
Kontaktperson Britta Nordin
Email Mejla Britta Nordin
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av OneCo Networks AB
Hemsida http://www.oneco.se
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (11 dagar kvar)