Hoppa till innehåll
OneCo Networks AB logotyp

Projektör/Planör till OneCo Defence

Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du vara med och bygga upp MTN (Marinens Telenät)? Vi söker nu en projektör/planör med erfarenhet av radiosystem inom marinen till OneCo Networks AB, avdelning Defence.

Projektör på OneCo Networks affärsområde Defence

Som projektör inom Marinens Telenät på OneCos Defenceavdelning kommer du att arbeta med projekt där varje uppdrag är unikt och du ställs inför nya utmaningar. Projekten omfattar verksamhetskritisk tele- och datakommunikation där slutkunden är Försvarsmakten. Fokus i denna tjänst är byggnation av Marinens Telenät/Radionät men byggnationer av FTN (Försvarets Telenät) kan förekomma. Uppdragen består exempelvis av omfattande antenninstallationer med tillhörande radioutrustning (HF, VHF, UHF) där även övriga delar såsom elinstallationer, batteribyten, transmission, IP-lösningar, installation av switchar, routrar, färistar m.m. också omhändertas i en del fall.

Du är ytterst ansvarig för projektering av dina projekt som leder till ett så smidigt montage för avdelningens tekniker som möjligt. Kontinuerlig uppföljning och dokumentering av vad som gjorts är en viktig del av ditt arbete.

Dina arbetsuppgifter utgörs bland annat av:
  • Ta fram tekniska underlag
  • Rekognosering på plats med beställaren och slutkunden
  • Framtagning av rekognoseringsprotokoll som ska godkännas av kund
  • Projektering/framtagning av tekniska underlag på det som har rekognoserats
  • Framtagning av ny dokumentation och uppdatering av befintlig dokumentation som i slutskedet av ett projekt ska överlämnas till kunden
  • Mängda och avropa material från interna inköpare
  • Vara en del av projektledarorganisationen för att driva dina projekt, installationsmässigt i mål
  • Kontinuerlig intern och extern rapportering om projekteringens framskridande
Är det här du?

Som projektör på OneCo är det viktigt att du alltid strävar efter att hålla en hög servicenivå och sätter kunden i fokus. Du har erfarenhet av radionät /radiokommunikation/radiosystem tex marinradio och flygradio eller liknande där HF, UHF, VHF är en del av din vardag. Du är en initiativrik problemlösare som förstår infrastrukturen i ett transmissionsnät och radionät och du kan driva fram dina uppgifter på egen hand. Du sätter dig in i tekniska system med enkelhet och glädje.

Du är en god kommunikatör och har förmågan att koordinera med flertalet kontaktytor både internt och externt. Som person är du noggrann, drivande, välstrukturerad och har förmågan att fatta korrekta och snabba beslut. Du bör inte vara främmande för att förutsättningarna i din projektering kan förändras under resans gång - tvärtom ska du se möjligheterna att visa kunden att med din kompetens så ror vi uppdraget i hamn. Du har även god datorvana, främst Officepaketet med Excel.

Affärsområdets kontor finns i Kungens Kurva (Södra Stockholm), rekognoseringsarbete, diverse beställare och slutkundsmöten kan ske i stort sett var som helst i Sverige, vilket innebär att resor i tjänsten förekommer.

På OneCo erbjuder vi dig

På OneCo Defence blir du en del av en avdelning som förespråkar teamkänsla med engagerade medarbetare och lång erfarenhet inom Försvarets Telenät. Vi har högt säkerhetstänk och tydliga mål med ambitionen att alltid skapa mervärde för våra kunder. Vi erbjuder en arbetsplats som sätter medarbetaren i centrum med varierande och utmanande arbetsuppgifter där både personliga och professionella utvecklingsmöjligheter finns.

På OneCo har vi kollektivavtal. Som medarbetare på Defence omfattas du av Telekomavtalet. Vi erbjuder även goda förmåner såsom friskvårdsbidrag, ersättning för sjukvårdande behandlingar, läkarvård och receptbelagd medicin. Vi sponsrar även dina motionslopp.

OneCo - vi ansluter framtiden

OneCo arbetar med integrerade tekniktjänster inom kommunikation, energi och IT. Vi kopplar upp både stad och landsbygd med höghastighetsbredband samt underhåller och bygger mobilnät. Vi ansluter även intelligenta energiavläsare och installerar elbilsladdare och solcellsanläggningar. Och vi ser till att det finns mobil- och WiFi-uppkopplingar överallt där det behövs. Vi ansluter framtiden.

Ansök till tjänsten idag

Intervjuer genomförs efter sommarsemestrarna.

Denna rekrytering sköts internt och vi avböjer alla förfrågningar från rekryterings- eller bemanningsföretag. Arbetssökande är däremot välkomna att skicka frågor om tjänsten till Affärsområdeschef, david.hellstrom@oneco.se

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidareanställning

Arbetstid: Dagtid, relativt flexibla arbetstider

Placeringsort: Kungens Kurva, Örebro eller enligt överenskommelse, goda möjligheter till hemarbete.

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Lön: Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Förmåner.

Körkort: B-körkort krävs

Medborgarskap: Svenskt medborgarskap är en förutsättning då tjänsten kräver godkänd registerkontroll hos säkerhetspolisen.
OneCo Networks AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 augusti 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren