Servicetekniker till Teltek

Servicetekniker till Teltek

Teltek erbjuder ett brett sortiment av lösningar för vägning, kontroll och kvalitetssäkring av produkter, främst för livs- och läkemedelsindustrin. Vi har sedan starten 1984 haft en stadig tillväxt och idag är vi 30 anställda som levererar produkter av högsta kvalitet till över 20 länder runt om i världen.

Vi strävar ständigt mot att ligga i framkant genom att applicera ny teknik för att utveckla våra produkter. Samtidigt ser vi till att jobba kundorienterat för att få fram produkter som verkligen skapar riktigt värde för våra kunder

Servicetekniker till Teltek

Du som gillar kombinationen med teknisk och praktisk problemlösning, kundkontakter och att vara ute på fältet - se hit, här kan det finnas ditt framtida jobb!


Rollen
Teltek söker just nu två servicetekniker. Huvuduppgifterna består av felsökning, installation, underhåll, support av våra produkter och reservdelsbeställningar. Du har ett stort intresse av problemlösning och egenskapen att alltid sätta kunden i centrum.

Du har en stor drivkraft att lyckas med uppgiften. Arbetet innebär resor, främst i Sverige, i samband med planerad service men också vid akuta ärenden.

Du utgår från vårt kontor i Örebro och erbjuds goda anställningsförhållanden samt ett mycket fritt och spännande jobb under eget ansvar i ett expansivt företag.


Din profil


Vi söker dig som har god teknisk bakgrund (bland annat elektronik och mekanik) och gärna några års erfarenhet av servicejobb. Du har även bra kunskaper i svenska och engelska, då vi har kunder över hela världen.

Vi vill att du som person är målmedveten, engagerad och som drivs av att hjälpa våra kunder.

Du har en positiv inställning och trivs både med att arbeta självständigt och vara en del av ett team. Du uppskattar en omväxlande vardag, stimuleras av problemlösning och försöker se möjligheter i stället för problem och hinder.


Kontakt


I den här rekryteringen samarbetar Teltek med Oak
Consulting. Har du frågor angående rekryteringen är du välkommen att höra av dig till någon av deras konsulter, Helena Fiedler tel: 070-591 90 33 alternativt Pernilla Nyström på tel: 070-491 59 65. Ansök redan idag då urval sker löpande men senast 5 februari.
Mer info
Telefon 0729916539
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (4 dagar kvar)