Hoppa till innehåll

Teknisk Service och säljsupport

Vi är ett litet men växande team som söker en entusiastisk och energisk medarbetare med inriktning tekniskt Service och säljsupport som vill jobba hands-on med intressanta kunder och produkter, och med ett brett ansvarsområde.

Rollen
Din vardag består bla av att

  • genomföra kundbesök, marknadsföra och demonstrera nya produkter, samt leda och driva större projekt med befintliga och nya kunder
  • Presentera och följa upp offerter & lösningsförslag med kunden
  • jobba med kundorder, såväl administrativt som fysiskt i utskeppningen
  • Planera och utföra service av våra produkter, såväl hos kund som på hemmabasen, samt att bidra i utvecklingen av företagets service-koncept
  • i övrigt bearbeta och utveckla affärsrelationen med nya och befintliga kunder utveckla marknadsföringen av våra produkter och tjänster på sociala medier
Du kommer att jobba med kompetenta kunder med höga krav på produkterna, vars funktion och tillförlitlighet är kritisk för användarnas säkerhet och överlevnad.

Rollen är bred och formbar, och innefattar mycket kundkontakt både på hemmaplan och ute hos kund med ett antal resdagar per år, ofta tillsammans med andra medarbetare. Mycket fokus ligger på den tekniska servicen men även kundbearbetning och sälj. Vi söker dock INTE en person som är van att eller vill ligga på vägarna i veckorna och sälja. Vi jobbar tätt ihop i ett litet team vilket gör att vi ställer stora krav på din personlighet och prestation samtidigt som du har stora möjligheter till personlig och affärsmässig utveckling och att utveckla rollen. Placeringsort är Örebro.

Viktiga förutsättningar
För att du ska trivas i denna roll är en förutsättning att du är en prestigelös och lösningsorienterad lagspelare, då vi är ett mindre företag där alla hjälps åt och arbetar som ett team. Du är ansvarsfull, driven och har en positiv attityd. Dessutom har du lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter, kan snabbt ändra ditt synsätt och du ser möjligheterna som kommer med förändringar.
Vidare tror vi att du har ett allmänt teknik-intresse, har lätt att få kontakt med människor och skapa förtroende, är energisk, arbetsvillig och har hög arbetskapacitet.

Dina kunskaper och erfarenheter
Vi söker dig som

  • är tekniskt lagd och har någon form av teknisk utbildning på gymnasienivå eller likvärdigt, gärna inom el eller elektronik
  • har arbetat med mekanik och elektronik på jobbet eller på fritiden
  • är trygg i att arbeta med affärssystem, använda MS Office-programmen, CRM-system och andra säljrelaterade verktyg.
  • har erfarenhet av att arbeta med offerter och orderläggning
  • Vidare behärskar du svenska och engelska mycket väl i både i tal och skrift
Ansökan
Du är välkommen att skicka in din ansökan snarast, då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Din ansökan skall innehålla ett personligt brev som beskriver dig som person och din historia, samt ett CV som beskriver dina meriter och erfarenheter.
Nordic Safety Systems AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
03 jan. 2024 (30 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Nordic Safety Systems AB är distributör och servicecenter av personlig säkerhetsutrustning för civila och militära piloter och besättning.

Produktsortimentet innefattar bl a flyghjälmar, Nightvision-system, flytvästar och bärsystem, nödluft-system samt övrig skyddsbeklädnad.

Vi jobbar med kunder i hela Skandinavien och vi befinner oss i ett expansivt skede med många möjligheter och utmaningar och söker nu en ny medarbetare till Örebro som vill vara med på resan.
https://www.nordicsafety.se/sv

Liknande Jobb

Örebro stad
Försäljning
Företagslogga
Örebro stad
Försäljning
Företagslogga
Örebro stad
Försäljning
Företagslogga