Hoppa till innehåll
Drivs du av att skapa kvalitet och långsiktiga relationer? Här får du chansen att tillsammans med dina kollegor bygga upp din region och bearbeta marknaden genom din lokala sälj- & aktivitetsplan.

NorDan AB växer och stuvar om i distrikten varför vi behöver tillsätta en engagerad och kundorienterad säljare för ett nyetablerat distrikt i Västmanland-Närke-Dalarna-Gästrikland.

Vi söker dig som vill vara med på vår tillväxtresa där vi växer med både nya och gamla kunder. Arbetet innebär en nära kontakt med våra återförsäljare inom bygghandeln (ÅF). Din uppgift blir att sälja och marknadsföra hela NorDans produktportfölj av fönster och dörrar.

Rapportering sker till vårt kontor i Nacka/Stockholm, men vi ser Örebro som en strategisk utgångspunkt både för distriktet, men också för närhet till NorDan´s anläggningar i Sverige.

Arbetsuppgifter:
  • Ansvara för att tilldelad region når uppsatta försäljningsmål
  • Introducera produktsortiment till våra återförsäljare, genomföra produktutbildningar och delta i olika kundevents, mässor mm
  • Administrativa uppgifter såsom offerera, uppföljning av försäljningsstatistik och fullt ägarskap för kundportföljen
  • Medverka i upprättandet av marknads- och aktivitetsplaner för regionen och ansvara för att dessa genomförs

Du som söker:


Du ser kopplingen mellan affärsmässighet och marknadsföring som självklar och förstår vad som krävs för att skapa resultat. Du är ambitiös, kontaktskapande, resultatorienterad och effektiv. Du har tidigare erfarenhet inom försäljning, gärna som utesäljare. Ett befintligt kontaktnät inom bygghandeln är meriterande, men inte ett krav. Du skall trivas med att arbeta i team, men även vara självgående. Du skall ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Du skall ha goda kunskaper i MS Office. B-körkort är ett krav.


Vi erbjuder:
  • Ett spännande arbete med möjlighet att påverka utvecklingen.
  • Marknadens bredaste produktutbud av fönster och dörrar.
  • En marknadsorganisation med hög fackkompetens.
  • Ett företag i tillväxt med en stark och positiv företagskultur.
  • Vi värnar om en god arbetsmiljö internt och bygger förtroende externt.
Ansökan skall vara oss tillhanda senast 2023-03-31.

Urval & intervjuer sker löpande varför också tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Frågor om tjänsten besvaras av Marknadschef Andréas Dahl, mejl: andreas.dahl@nordan.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Andréas Dahl
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NorDan grundades 1926, och har i dag växt till en koncern med cirka 2200 medarbetare och en omsättning i koncernen på 5 miljarder kronor. NorDan Gruppen har i mera än 90 år visat hur teknologi, innovation och nyskapande resulterat i kvalitet. Vi tillverkar framtidens fönster och dörrar.

Den svenska verksamheten till NorDan, med försäljningskontor, fabriker och administration är samlat i bolaget NorDan AB, som har huvudkontor i Tanumshede. Fabrikerna ligger i Tanumshede, Bor och Kvillsfors. Företaget har säljkontor i Stockholm, Göteborg/Tanum, Malmö, Växjö och Bor.
NorDan AB är den snabbast växande tillverkaren av fönster och dörrar i den Svenska marknaden.

En viktig arbetsgivare
Våra fabriker är nyckelföretag i de lokala samhällena där vi är etablerade. NorDan AB har idag runt 400 medarbetare fördelade på ledning, försäljning och marknad, produktion och produktutveckling.

Kvalitet av tradition
Ända sedan NorDan:s etablering i 1926 har vi producerat innovativa produkter av hög kvalitet med trävirke som viktigaste råvara. Även om mycket har skett på området när det gäller produktionstekniker garanterar vi kvaliteten på hantverket vi levererar. Vi har lång tradition av kvalitet, något som Tanum, Bor och Kvillsfors är tydliga bevis på i den svenska marknaden.

Europeisk närvaro
Huvudmarknaden för NorDan är Norge, Sverige, Storbritannien och Irland. Huvudkontoret till NorDan Guppen ligger på Moi i södra Rogaland, Norge. Företaget har fabriker i Norge, Sverige, Danmark, Polen och Baltikum.
För NorDan AB betyder den internationella dimensionen att företaget exporterar produkter från de svenska fabrikerna till övriga NorDan marknader, samtidig som vi säljer NorDan Gruppen sina produkter i den svenska marknaden.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare