Hoppa till innehåll
NeH Svenska AB logotyp

Kundansvarig till NeH Svenska AB sökes!

Publiceringsdatum
05 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du redo för en ny utmaning och brinner för goda kundrelationer och försäljning? Låter det dessutom lockande att arbeta på ett av Nordens ledande profilföretag? NeH Svenska AB söker just nu en driven person som kan kliva in i rollen som key account manager. Ta vara på den här möjligheten och sök tjänsten direkt, löpande urval!

Information om tjänsten
NeH är en av Nordens ledande leverantörer av profilprodukter och varumärkesupplevelser som hjälper kunder att öka sin försäljning och stärka sitt varumärke. NeH förser företag, förbund, evenemang och de flesta landslag med allt från unika match- och träningsställ, arbetskläder, profilprodukter, souvenirer till exponeringsmaterial och LED-lösningar. NeH arbetar både med nationella och internationella kunder och strävar hela tiden att förse dem med hållbara lösningar.

NeH fortsätter sin expansionsresa, därför söker Professionals Nord för NeHs räkning en key account manager som kommer bli en del av teamet med inriktning sport och evenemang i Örebro. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos NeH. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och NeHs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
  • Koordinerande arbetsuppgifter som präglas av ansvar och självständighet
  • Att bli en del av ett marknadsledande företag med välkända och etablerade kunder
  • En fartfylld arbetsplats där du omges av drivna kollegor
  • Möjlighet till personlig utveckling och att påverka din egen karriär
Arbetsuppgifter
Som key account manager på NeH kommer du tillhöra försäljningsteamet med inriktning sport och evenemang och utgår från Örebro. Du kommer in i ett spännande skede i organisationen där du får vara med och representera bolagets varumärke och dess koncept. Du förväntas ta en aktiv roll i teamet där du ansvarar över hela processen med dina kunder. Allt ifrån daglig kundkontakt till att komma med nya idéer och leverera produkter och tjänster i världsklass. Du arbetar även med löpande uppföljning för att bygga starka långsiktiga relationer med NeHs kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:
  • Förvalta och utveckla dina befintliga kunder
  • Arbeta efter uppsatta försäljningsmål
  • Budgetansvar
  • Uppdateringar via webbshop och kundförfrågningar
  • Följa upp lagerpåfyllnad och förbrukning
Vi söker dig som: har en avklarad och godkänd gymnasieexamen och har tidigare erfarenhet av utåtriktad kundkontakt genom exempelvis kundservice och/eller försäljning. Du har god skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga i både svenska och engelska och innehar B-körkort.

Det är även meriterande om du har varit engagerad i föreningsliv sedan tidigare då rollen innebär daglig kontakt med olika förbund och landslag.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som key account manager hos NeH. Du är en person med ett stort eget driv som tycker om att arbeta resultatorienterat. Arbetet innebär mycket kundkontakt och därför ser vi att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga och social kompetens. Du har en god förmåga att strukturera upp ditt arbete och driva ditt arbete framåt på ett självständigt sätt. Vidare är du kommunikativ och hjälpsam i dialogen med såväl kunder som interna kollegor.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mia Haaster

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
NeH Svenska AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 april 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

NeH har utvecklat totallösningar för samtliga produktområden - ett "one stop shop" för profilprodukter. Processen har designats för att effektivt optimera flexibilitet och skalfördelar, allt för att möta kundens mål och behov. För att kunna göra detta har NeH egna resurser i hela värdekedjan. Idag arbetar 50 medarbetare för att stärka våra kunders varumärken och vi finns representerade i Sverige, Norge, Danmark och Kina. Vi arbetar hela tiden på att göra detta med så liten miljöpåverkan som möjligt och att de som levererar tjänster till oss gör det etiskt korrekt enligt BSCI.