Hoppa till innehåll

Hisstekniker hos Hisscentralen

Hisscentralen söker tekniker.

Vi söker hiss/porttekniker med placering i Örebro avseende modernisering och service av hissar och portar. Arbetet är utvecklande, självständigt och variationsrikt och i din roll som tekniker skapar du mervärde för våra kunder och underlättar vardagen för många, såväl professionellt som privat!

Vem är du?
Som person är du noggrann och serviceinriktad och har god förståelse av installation och förebyggande underhåll. Du ser samverkan med kollegor och externa aktörer som en naturlig väg för att nå målen. Du uppskattar och trivs med att bemöta och hjälpa kunder och arbetar för långsiktiga relationer. Du planerar och organiserar själv din arbetsdag och jobbar självständigt under stort ansvar, därför har vi som krav att du måste kunna formulera dig, hålla dig uppdaterad för en god produktkunskap, har vana att tidsrapportera dina jobb samtidigt som du driver ditt egna arbete framåt. Vi tror att du är en problemlösare som gillar både teknik och att skruva.

Kvalifikationer
  • Lägst gymnasieutbildning gärna med inriktning på el eller likvärdig utbildning.
  • Ha några års erfarenhet av arbete från service och underhåll, mekanik eller elinstallationer
  • Innehar minst B körkort
  • Mycket meriterande om du har praktisk erfarenhet av modernisering av hissar.
  • Meriterande om du har erfarenhet av arbete med portar
Om bolaget
Hisscentralen erbjuder flexibla och kundanpassade hisslösningar av högsta kvalitet med öppna system som är enkla att underhålla och som inte binder kunden till en specifik leverantör. Vi servar, reparerar och moderniserar hissar och portar från samtliga tillverkare på marknaden.

Tjänsten innefattar arbete i Örebro med angränsande kommuner. Jour förekommer.

Hisscentralen har ambitionen att bli en ledande aktör inom hållbarhet och driva utvecklingen av hållbarhet inom branschen. Därför förespråkar vi ofta att man ska bygga om sin gamla hiss istället för att riva ut den och installera en ny. Hisscentralen stödjer även Agenda 2030 och de Globala målen för hållbar utveckling som antogs av FN:s medlemsländer 2015.

Vår vision är att alltid ha kunden i centrum och ständigt utveckla bolaget och den egna personalen.

Vi erbjuder trygga anställningar med kollektivavtal och med bra utvecklingsmöjligheter inom både Hisscentralen och Motum. Du blir en del av Sveriges största oberoende hiss- och portkoncern med hållbarhet i fokus. Ett arbete inom ett företag där kunnande, kvalitet och erfarenhet värderas högt.

Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser

Om ansökan
Sista ansökningsdag 2023-11-27. Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, dock senast 2024-01-15.

Har du frågor är du välkommen att kontakta VD Marcus Brüde, 070-618 14 63, marcus.brude@hisscentralen.se.

I tjänsten tillämpar vi provanställning som efter 4 månader går över i fast anställning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss kontakt från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster
Motum AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
27 nov. 2023 (-1 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Hisscentralen etablerades 2002 av erfarna hisstekniker som ville verka närmare sina kunder. Allt sedan starten har företaget haft en lokal förankring med sin huvudsakliga verksamhet i Örebro län. Vi jobbar med allt som har med hissar och portar att göra; nyinstallationer, modernisering, service och reparationer av alla fabrikat. Vår serviceorganisation är tillgänglig dygnet runt, alla dagar och våra tekniker har gedigen erfarenhet. Personlig service, engagemang och lokalkännedom tycker vi är viktigt!

Hisscentralen är en del av Motumkoncernen. Motum är Sverige största oberoende hiss- och portkoncern. Ägs av Mitsubishi Electrics Vi är specialister på att installera, modernisera, serva och reparera hissar och portar. I koncernen ingår Hisscentralen, Hissgruppen, ITK, Motum Hiss Blekinge, Motum Hiss Skåne, Motum Port, Nordisk Hiss, Nordisk Hiss i Värmland, Roslagens Hiss, Uppsala Lyftservice, Vinga Hiss och Östgöta Portservice.

Tillsammans är vi runt 400 anställda och omsätter cirka 900 miljoner kronor.
https://motum.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Luleå
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga