Hallvärd till Möller Bil Örebro

Hallvärd till Möller Bil Örebro

Letar du efter ett roligt extrajobb under helger och lov? Nu söker vi hallvärd till Möller Bil Örebro!

Som Hallvärd hos oss ansvarar du för att se till att besökare och kunder får bästa möjliga intryck när de besöker oss. Du är den första personen som kunden möter och du ser till att personen får hjälp enligt kundens önskemål, ex till en säljare eller servicerådgivare.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Du hälsar kunder välkomna och ser till så att alla besökare blir uppmärksammade
  • Du identifierar kunders behov och ser till så att de blir hänvisade rätt
  • Du säkerställer god ordning i bilhallarna och hjälper till vid provkörningar
Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Gymnasieutbildning
  • Några års arbetslivserfarenhet från kundorienterat arbete, t ex från hotell- eller restaurangbranschen är meriterande
Vi söker dig som trivs att arbeta med människor runt omkring dig och som har ett kundinriktat arbetssätt. Du får snabbt kontakt med nya människor och har en öppen och positiv attityd. Du är lyhörd inför kundens önskemål och alltid inriktad på att ge bästa möjliga service.

Tjänsten är en visstidsanställning på deltid.

Låter det intressant? Du är välkommen med din ansökan senast 2023-02-15. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat.

Vi arbetar kontinuerligt för att utveckla vår arbetsplats som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och Ärlig, Omtänksam, Initiativrik och Tydlig. Vårt mål är att bli en av nordens bästa arbetsplatser! Möller Bil Sverige är sedan 2021 certifierad som ett Great Place to Work företag som grundar sig på undersökningsföretaget Great Place to Works internationella standard för utvärdering av arbetsplatser.

Möller Bil Örebro ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2020 omsatte Möller Bil Sverige 4,4 miljarder SEK.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Extrajobb
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, S KODA, Volkswagen Transportbilar och CUPRA. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och en Audi anläggning i Göteborg och ca 750 medarbetare. Ägare är norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. Møller Mobility Group har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum.