Däckansvarig till Möller Bil Örebro

Däckansvarig till Möller Bil Örebro

Vi söker nu en serviceinriktad kollega till däckhotellet i Örebro! Är du engagerad och drivs av att leverera med hög kvalitet är du kanske den vi söker.

Som däckhotellsansvarig ansvarar du för det dagliga arbetet på däckhotellet. Arbetsuppgifterna innebär bland annat att ansvara för däcksäsonger, beställa hem däck, sälja nya däck till kunder och utföra inventeringar. I arbetet ingår även tvätt och lagring av däck, däckskiftningar, balanseringar samt mätning av mönsterdjup. Du kommer att ha mycket kontakt med kunder framför allt via telefon och även ha hand om fakturering.

Som arbetsgivare erbjuder vi en möjlighet att arbeta med några av marknadens ledande bilmärken i en spännande och expansiv organisation. Du har goda möjligheter till kontinuerlig utbildning för din utveckling i yrket och vi erbjuder en arbetsplats med stark kultur som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och Ärlig, Initiativrik, Omtänksam och Tydlig.

Kvalifikationer
  • B-körkort, meriterande om du har truckkort
  • Gymnasieutbildning, gärna fordonsteknisk inriktning
  • Har du tidigare arbetat på gummiverkstad är det meriterande
  • God dator- och systemvana krävs
Som person är du serviceinriktad och för att trivas i rollen tror vi även att du har ett fordonsintresse. Du är strukturerad, skapar ordning och reda och du värdesätter ditt arbete genom att alltid göra det lilla extra för att kunder och kollegor ska bli nöjda. Du har lätt att ta till dig information, följa rutiner och processer samtidigt som du gärna tar initiativ till utveckling och förändring. Under arbetstoppar klarar du tidsfrister med bibehållen kvalitet och du respekterar kunder och kollegor genom att alltid uppträda på ett professionellt sätt.

Du är välkommen med din ansökan senast 15 februari 2023.

Möller Bil Örebro ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2020 omsatte Möller Bil Sverige 4,4 miljarder SEK.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, S KODA, Volkswagen Transportbilar och CUPRA. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och en Audi anläggning i Göteborg och ca 750 medarbetare. Ägare är norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. Møller Mobility Group har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum.