Biluthyrare till Möller Bil Örebro

Biluthyrare till Möller Bil Örebro

Fler och fler upptäcker fördelarna med att hyra bil och Möller Bil Örebro söker nu en biluthyrare till Europcar för ett längre vikariat för en medarbetare som går på föräldraledighet.

Som biluthyrare på Europcar möter du och tar om hand om de kunder som vill hyra bil hos oss. Du tar emot bokningar, förbereder bilhyror och arbetar både med direktservice mot kund över disk men också mycket med telefon- och mailkontakter. I tjänsten ingår även hämtning, leverans, rengöring och iordningställande av hyrbilar.

Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Gymnasieutbildning
  • Ett par års arbetslivserfarenhet från servicearbete över disk
Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs att arbeta med service och kundmöten. Arbetet kräver att du har god förmåga att prioritera och omprioritera dina arbetsuppgifter och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Erfarenhet från biluthyrning är meriterande. Vidare ser vi att du är ordningsam och strukturerad för att alltid kunna leverera med hög kvalitet och god kundnöjdhet tillsammans med resten av teamet på Möller Bil Örebro.

Låter det intressant? Kontakta stationschef David Skaremark för mer information. Du är varmt välkommen med din ansökan senast 2023-03-26. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat

Vi arbetar kontinuerligt för att utveckla vår arbetsplats som kännetecknas av vår värdegrund: Öppen och Ärlig, Omtänksam, Initiativrik och Tydlig. Vårt mål är att bli en av nordens bästa arbetsplatser! Möller Bil Sverige är sedan 2021 certifierad som ett Great Place to
Work företag som grundar sig på undersökningsföretaget Great Place to Works internationella standard för utvärdering av arbetsplatser

Möller Bil Örebro ingår i Möller Bil Sverige som är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 13 orter i Mälardalsområdet samt Göteborg och ca 750 medarbetare. Möller Bil ägs av norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. MMG har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Under 2020 omsatte Möller Bil Sverige 4,4 miljarder SEK.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Vikariat
Rekrytering hanteras av Möller Bil
Hemsida http://mollerbil.se/
Sista ansökningsdag 26 mars 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, S KODA, Volkswagen Transportbilar och CUPRA. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och en Audi anläggning i Göteborg och ca 750 medarbetare. Ägare är norska Møller Mobility Group, ett familjeägt företag och ett av nordens största bilföretag. Företaget har verksamhet inom import, återförsäljning och finansiering. Møller Mobility Group har ca 4300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum.