Hoppa till innehåll

Förvaltare, distrikt Örebro/Skaraborg

Har du, som oss, ett stort intresse och kunnande om skog och skogsbruk? Moelven står inför en spännande tid där nya stora investeringar och satsningar gör att vi på Moelven Skog behöver förstärkning av en förvaltare. Kanske är det du som inom kort besöker någon av skogsägarna inom vårt distrikt?

Kort om rollen

Som förvaltare i Moelven Skog är du en strategisk rådgivare där du tillsammans med uppdragsgivaren lägger en gemensam långsiktig strategi utifrån skogsbruksplan.

Du ansvarar för upprättandet av en verksamhetsplan som du sedan genomför med hjälp av kollegor och tjänsteleverantörer, slutligen redovisas den gångna verksamhetsperioden för vår uppdragsgivare. Du är ansvarig för att utveckla och göra Moelven Skog till det bästa alternativet för skogsägaren.

Vem är du?

Vi tror att du har en genuin känsla för människor och skog, god social kompetens samt trivs med att skapa kontakter och långsiktiga relationer.

Och att du har:
  • God kännedom om skogsekonomi
  • Erfarenhet av rådgivning och skoglig skötsel
  • Tycker om att göra affärer och har ett naturligt driv att nå gemensamma resultat
  • Skoglig utbildning på eftergymnasial nivå, eller förvärvat motsvarande kunskaper genom din arbetslivserfarenhet
Tjänsten innebär resor, så därför krav på körkort.

Vi erbjuder dig:
  • Ett fritt och ansvarsfullt jobb
  • En individuellt anpassad introduktion
  • Bli en del av ett team med virkesköpare, förvaltare och produktionsledare
  • Bli en del av ett tryggt och familjärt företag inom en stor koncern med många möjligheter
  • En lärande organisation med kompetensutveckling genom både utbildning och erfarenhetsutbyte
Inom Moelven Skog blir du en del av en stark gemenskap. Ja, vi skulle också vilja sträcka oss så långt som att säga att stämningen är familjär. Vi ser värdet i att våra medarbetare ska må bra, både hemma och på jobbet och gör alltid vårt bästa för att skapa förutsättningar för just det.

Vi på Moelven skog har stor kunskap och erfarenhet av att förvalta, avverka och förnya skog så att en så stor del som möjligt kan säljas som timmer. Vi är måna om att göra bra val utifrån skogens förutsättningar, både med tanke på ekonomi, ett hållbart skogsbruk, och att framtida generationer ska kunna nyttja skogen.

Placering på något av våra kontor inom distrikt Örebro/Skaraborg (Örebro, Nora eller Töreboda) enligt överenskommelse. Undrar du över något? Välkommen att kontakta mig, Fredrik Jonsson, distriktschef på tfn 010-122 65 52.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
Moelven Skog AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 33 produktionsbolag fördelat på 41 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 300 anställda och en årsomsättning på 14,8 miljarder NOK.

Moelven Skog AB som ingår i Moelven koncernen, ansvarar för råvaruförsörjningen till koncernens industrier i Sverige. Vi är 80 medarbetare och samarbetar med en rad olika underentreprenörer. Vi finns på flera orter och vårt huvudkontor ligger i Karlstad.

För mer information se www.moelven.se/tjanster, Mer Timmer i skogen
http://www.moelven.com/se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Karlstad
Miljö & Djurvård
Företagslogga
Gagnef
Bygg & Hantverk
Företagslogga

Liknande Jobb

Örebro stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga