Hoppa till innehåll
Ansök nu
Sportsäljare med produktkunskap
Vi söker nu en engagerad och positiv medarbetare till vår sportavdelning med fokus på försäljning av produkter inom längdskidåkning och alpint. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med försäljning inom sporthandel och har erfarenhet av att arbeta i kassa. Dessutom ska du vara resultatinriktad, driven och älskar mötet med kunden.

Vi kan erbjuda dig
  • en stabil och välmående arbetsgivare väl rustad för framtiden
  • ett fantastiskt team av kompetenta och erfarna kollegor
  • en varierad vardag med möjligheten att arbeta på flera av våra avdelningar

Vi söker dig som
  • har erfarenhet av skidförsäljning och produktkunskap inom området
  • behärskar det svenska språket flytande i tal och skrift
  • kan arbeta såväl dagtid som kvällar och helger
  • är en lagspelare och brinner för att leverera kundservice
Övrigt
Tjänsten är på heltid, där du arbetar under vinterhalvåret på vår sportavdelning och resterande delen av året hjälper du dina kollegor på övriga avdelningar.

Din ansökan
Sista ansökningsdatum är den 17/10, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urvalet sker löpande. Tjänsterna är en direktanställning hos Mega-huset som i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Välkommen att läsa mer och ansöka via www.onepartnergroup.se. 
 
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 okt. 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Fler från samma arbetsgivare