Hoppa till innehåll
Nu utökar vi verksamheten, vill du vara med på vår resa?

Vi söker Dig som är serviceinriktad med ett brinnande intresse för nöjda kunder och fordon. Du förstår värdet av att skapa förtroende för våra kunder och tycker att administration och rådgivning kring service och reparationer är roligt. Du behöver ha sinne för struktur och god datavana. Vi arbetar i affärssystemet Kobra och har du erfarenhet av detta sedan tidigare är det meriterande.I tjänsten kommer du även att hjälpa till med att ta fram och beställa reservdelar.

Din profil

Vi önskar att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är även ett plus för oss om du har arbetat som servicerådgivare eller liknande tidigare. Det allra viktigaste är att du är rätt person med driv och en stor vilja att lära! Kundmöten, administration och fördelning av arbete till mekanikerna fyller en stor del av dina dagar. Arbetet ställer krav på att både kunna arbeta självständigt och i grupp.

Krav/meriterande är
  • Erfarenhet av liknande arbete
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • Relationsskapare, som kombinerar kunskap, trygghet och affärsmässighet gentemot våra kunder
  • God datorvana och gärna kunskaper inom affärssystemet Kobra
  • Körkort B är ett krav

Villkor

Vi kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete i ett positivt och expansivt företag.

Din placering är på vår verkstad i Örebro där du kommer att arbeta tillsammans med verkstadschef, mekaniker och Kundmottagare. Det är ett glatt och kompetent gäng, med en strävan att alltid stötta och hjälpa våra kunder på bästa sätt. Vi erbjuder fast lön, verkstadsbonus och friskvårdsbidrag.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Andreas Wall, andreas.wall@maltemanson.com 072-165 98 83

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings- och rekryteringstjänster och övriga tjänster inom personal i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson
Andreas Wall
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 maj 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Malte Månson Verkstäder AB är Sveriges ledande verkstadskedja för tunga fordon där vår expansion de senaste åren är unik för branschen! Våra 17 anläggningar finns på 16 orter, från Malmö i söder till Gävle i norr. Vi har även lanserat ett kompletterande verkstadskoncept- Malte City, med inriktning på transportbilar och lätta lastbilar, allt för att bygga ut vår service till våra kunder oavsett storlek på fordon. Vi är idag cirka 200 medarbetare, och årsomsättningen beräknas till 400 mkr 2023.

"Vi är Positiva, Engagerade, och Flexibla Lagspelare. Med hög Kompetens och Tillgänglighet löser vi kundernas problem med Kvalitet och minimal miljöpåverkan"

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare