Hoppa till innehåll
MacSupport AB logotyp

Butikssäljare Örebro

Ansök nu
MacSupport AB är en av Sveriges ledande partner till Apple i Sverige med drygt 160 anställda. Vi har verksamhet på 12 orter i Sverige från Luleå i Norr till Malmö i söder. Mac Support AB är Sveriges största återförsäljare av lösningar med fokus på bland annat mediebranschen, utbildningsinstitutioner och personlig användning. Vi är Apple Premium Partner och Apple Solution Expert Education. Vi är också auktoriserade som Apple Service Provider. Läs mer om oss på www.macsupport.se.

Butikssäljare
mStore söker en butikssäljare till vår Apple Premium Reseller-butik på Drottninggatan i Örebro. mStore är Sveriges enda rikstäckande Apple Premium Reseller och drivs av MacSupport AB som arbetat framgångsrikt i branschen sedan 1987. Vi siktar nu på att förstärka vårt lösningsorienterade och kundfokuserade team i butiken.

Bli en del av vårt dynamiska butiksteam på mStore! Som butikssäljare är din primära uppgift att säkerställa att varje kund känner sig speciell, guidad och nöjd med sitt köp. Du är inte bara en säljare, utan en rådgivare - den som ser till att kunden får med sig den produkt som passar dem bäst hem.

I ett nära samarbete med din butikschef och kollegor, garanterar du att vår butik alltid är i toppskick med den bästa varuexponeringen. Vårt mål? Att mStore alltid ska vara kundernas första val.

Vad erbjuder vi?
Ett spännande arbete där ingen dag är den andra lik, med fantastiska möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Är detta du?
Du brinner för teknik och har god kunskap om Apples produkter. Du är en skicklig kommunikatör, en god lyssnare och har ögat på bollen när det gäller att föreslå de bästa lösningarna för våra kunder. Du är lagspelare till din natur och är alltid beredd att stötta dina kollegor och butikschefen.

Är du studerande och kan balansera dina studier med jobb? Perfekt! Och vi vill särskilt uppmuntra kvinnliga sökande att ta chansen att bli en del av vårt team.

Grundlägande anställningsvillkorDeltid / Extra
Varierande arbetstider och helgarbete ( Lördagar ) förekommer.
Tillträde efter överenskommelse

Vill du jobba i ett härligt och engagerat team och i ett stabilt och långsiktigt styrt företag är du varmt välkommen att ansöka.

Så ansöker du
Sista ansökningsdag är 2023-09-30. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så ansök gärna så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

mStore är med sina 13 centralt placerade butiker Sveriges enda rikstäckande Apple Premium Reseller. Butikerna har ett komplett utbud av Apples produkter, tjänster och tillbehör samt auktoriserad service och kunskapen som behövs för att kunna guida våra kunder rätt. mStore-kedjan drivs av MacSupport AB. MacSupport AB är en av Sveriges största Apple-återförsäljare och riktar sig till företag, skolor och konsumenter. Vi har ca 200 anställda och omsatte 600 miljoner 2020.

Liknande jobb