Hoppa till innehåll

Kvalificerad mekaniker till begagnatcenter i Örebro

Linde Material Handling söker mekaniker med placering på vårt begagnatcenter i Örebro. Brinner du för att skruva och meka med fordon och maskiner? Är du redo för en ny utmaning? Då kanske du är den vi söker!

Vad erbjuder vi?
  • Roligt och varierande jobb som mekaniker där du får arbeta med ett av branschens starkaste varumärken
  • Flexibelt arbete
  • Trygg arbetsgivare med familjär känsla
  • Goda utvecklingsmöjligheter
  • Utbildningar i den senaste tekniken
  • Friskvårdsbidrag
  • Företagshälsovård
  • Härliga kollegor
  • Balans mellan arbete och fritid
  • Dina arbetsuppgifter

På vårt begagnatcenter renoverar vi truckar. Du kommer att arbeta med renovering och i viss mån kundanpassning innan trucken lanseras på begagnatmarknaden. Som mekaniker säkerställer du att den utrustning vi levererar fungerar så bra att den överträffar kundernas förväntningar.

Arbetet innebär bland annat demontering av truckar, felsökning, service- och reparationsarbeten, installationer och säkerhetskontroller. Beroende på omfattning kan projekten variera mellan några timmar upp till flera dagar.

Du kommer att ha din egen arbetsplats och förväntas kunna driva projekt från start till leverans. Det förekommer även större projekt där flera mekaniker arbetar tillsammans. Här får du arbeta i ett mindre team, du fyller en viktig plats i och bidrar till teamet.

Vi tror på en sund balans mellan arbete och fritid, hos oss jobbar du med frihet under ansvar i en omväxlande miljö.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av att meka med fordon eller maskiner. Vi ser att du har ett stort intresse för att skruva och meka, antingen genom arbete eller som fritidsintresse. Du har med fördel en teknisk utbildning, gärna inom fordonsteknik. Du har kunskap om hydraulik, fordons-el, mekanik och maskiner i olika storlek.

Du är van att använda dator i arbetet.

Körkort B krävs.

För att lyckas och trivas i rollen hos oss behöver du ha ett naturligt säkerhetstänk, en god känsla för kvalitet och engageras av att omsätta dina kunskaper i nya lösningar tillsammans med kunniga kollegor. Du gillar utmaningar och att ta ett stort ansvar. Du hittar lösningar på problem och arbetar mot uppsatta mål.

Mångfald är en framgångsfaktor och vi arbetar för ökad jämställdhet.

Övrig information
Frågor om tjänsten besvaras av ansvarig chef begagnatcenter Alexander Lundborg på 070- 204 19 56.

Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 26 november 2023. Urval kommer att ske löpande, skicka in din ansökan redan idag!
Linde Material Handling AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
23 dec. 2023 (19 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Linde Material Handling är en världsledande leverantör av truckar och lagerteknik. I över 50 år har vi flyttat fram gränserna med innovativa lösningar för materialhantering. I Sverige har vi 500 medarbetare och omsätter cirka 1,5 miljard kronor. Vårt svenska huvudkontor ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik samt serviceverkstäder runt om i landet. Linde Material Handling ingår i KION Group. Våra gemensamma värdeord Integritet, samarbete, mod och enastående definierar vilka vi är och hur vi agerar. De vägleder oss i det dagliga arbetet och ger stöd i de beslut vi tar. För mer information besök www.linde-mh.se
http://www.linde-mh.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Jönköping stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Malmö stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Kumla
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Askersund
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Örebro stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga