Bilsäljare

Bilsäljare

Lexus Örebro söker en säljare! För att passa till denna tjänst bör du ha ett starkt eget driv att vilja lyckas samtidigt som du ser vikten av samarbete med dina kollegor för bästa kundupplevelse. Tidigare erfarenhet från bilbranschen är meriterande men inget krav.

Tjänsten avser heltid med tillträde snarast. Rekryteringen sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Välkommen att skicka din ansökan till info@lexusorebro.se. Frågor om tjänsten besvaras av VD David Svanborg, tel 019-308704.
Mer info
Kontaktperson David Svanborg
Telefon 019-308704
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lexusorebro.se
Sista ansökningsdag 16 feb 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Omotenashi är mer än det japanska ordet för gästfrihet. Omotenashi är en känsla som genomsyrar den japanska kulturen. Och för Lexus en ständig påminnelse om att alltid leverera något lite mer än det förväntade. Helt enkelt att visa en respekt för och omsorg om kunden på en nivå som matchar den så många gånger lovprisade kvaliteten. Kanske är det helt enkelt vår känsla för omotenashi som gjort att Lexus alltid hamnar så högt upp i undersökningarna om hur nöjda kunder olika bilmärken har. Vi sålde vår första Lexus i Örebro 1991 och har strävat efter omotenashi sedan dess. Hoppas att du vill hjälpa oss i vår strävan framöver.