Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Ledigt jobb som Underhållschef i Örebro

Ansök nu
Ledigt jobb som Underhållschef i Örebro via Lernia

Nu söker vi dig som har dokumenterat goda kunskaper inom ledarskap, underhållning och kvalitetsarbete och är beredd att gå in i en roll som innebär arbetsledaransvar. Den här tjänsten är perfekt för dig som har en utbildning inom teknik och ledarskap och känner att tiden är mogen för att ta ett bredare ansvar. Låter det lockande? Ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du primärt att arbeta med ledarskap, underhållning och kvalitetsarbete. Mer specifikt innebär det att du kommer att planera, fördela och organisera det dagliga arbetet, skapa trygghet och främja ett samarbetsklimat som bygger på öppenhet och respekt och delaktighet utifrån arbetsplatsens värdegrund. Utöver det kommer du även att planera och leda och utveckla enheten utifrån verksamhetens vision och mål. Tjänsten är på heltid.

Är det dig vi söker?

Lernia söker dig som är självgående och snabblärd samt har god kommunikationsförmåga. För att vara kvalificerad för tjänsten krävs att du har en utbildning inom teknik och ledarskap samt erfarenhet av ledarskap, budgetarbete och Erfarenhet av tillverkande industri. Du har självklart goda kunskaper inom ledarskap, underhållning och kvalitetsarbete och vi ser det som meriterande om du har gått chefs- eller ledarskapsutbildning och Erfarenhet från livsmedelsindustrin.

I övrigt söker vi dig som
  • har högskole-/universitetsutbildning inom teknik
  • har ett genuint intresse för utvecklings- och förändringsarbete
  • har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift
  • har chefserfarenhet.
Det är även meriterande för tjänsten om du
  • har viss branscherfarenhet
  • har arbetat med liknande uppgifter tidigare.
Erbjudande

Samtliga anställda erbjuds goda möjligheter till kompetensutveckling - och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare