Hoppa till innehåll
KION Financial Services Sweden AB logotyp

Kontraktsadministratör till KION Financial Services

Ansök nu
KION Financial Services söker en kontraktsadministratör med placering i Örebro. Är du en positiv och prestigelös person som trivs i ett arbete med många kontaktytor? Då kanske du är den vi söker!

Kontraktsgruppen ansvarar för det löpande arbetet med våra avtal rörande leasingverksamhet. Du ingår i ett team med tre personer som arbetar tätt tillsammans. Ni ansvarar gemensamt för att hantera våra avtal samt säkerställer att våra kunder får den stöttning och den hjälp de behöver. Tillsammans bidrar ni till att göra vårt erbjudande om finansieringslösningar enkelt för våra kunder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Granska avtal så att de följer våra fastställda kreditvillkor
  • Registrering och uppstart av nya avtal
  • Uppdatera och underhålla information i vårt affärssystem (LISA)
  • Kontakt med såväl interna som externa intressenter
  • Fakturering
  • Löpande delta i utvecklingsarbetet på avdelningen
Din profil
Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du trivs med ett arbete där du får bidra som en del i ett sammansvetsat team. Du har god IT-vana och ser fördelarna med ett digitaliserat arbetssätt. I rollen som kontraktsadministratör kommer du att ha en varierande vardag, men eftersom vi hanterar en stor mängd avtal kommer arbetet i perioder även bestå av rutinarbete.

Som person är du positiv, prestigelös och serviceinriktad. Du har förmågan att se helheten och är lösningsorienterad. Vidare har du lätt för att skapa goda relationer med kollegor, kunder samt externa partners. Du kommer att verka i en internationell miljö där mycket av kommunikationen sker på engelska, det är därför viktigt att du behärskar engelska i tal och skrift.

Vårt erbjudande
Om du vill vara med och hålla världen i rörelse är KION Group rätt ställe för dig. I mer än 100 länder världen över förbättrar våra lösningar flödet av materialhantering inom fabriker, lager och distributionscenter. KION:s framgång bygger på våra 41 000 engagerade medarbetare världen över.

KION Group omfattar de internationella varumärkena Linde Material Handling, STILL och Baoli samt de regionala varumärkena Fenwick och OM.

Vi erbjuder intressanta jobb och spännande internationella karriärmöjligheter inom våra regionala och globala verksamheter inom en innovativ och snabbväxande bransch. Vår kultur kännetecknas av våra värderingar integritet, samarbete, mod och enastående.

KION Financial Services möter den växande efterfrågan på skräddarsydda finansieringslösningar.

Övrig information
Frågor om tjänsten besvaras av Credit and Risk Manager Åsa Dreyfus på 070-225 43 10.

Vill du vara med på vår fortsatta framgångsresa? Varmt välkommen med din ansökan, dock senast den 15 juni 2023. Skicka in din ansökan redan idag då urval kan komma att ske löpande.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

KION är ett tyskt företag som tillverkar truckar. och logistiklösningar. Företaget är noterat på Frankfurtbörsen och räknas som en av de största trucktillverkarna. KION äger bland annat trucktillverkarna Linde, Fenwick, Still, Baoli och Voltas.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare