Hoppa till innehåll
Jobwise logotyp

Tungmekaniker/tekniker för kunds räkning i Örebro

Ansök nu
Vi på Jobwise finns här för att ge våra anställda de bästa möjligheterna att må bra på jobbet och sprida energi på sina uppdrag!


Vi på Jobwise tror på att motiverad personal skapar de bästa resultaten. Vår uppgift är därför enkel, vi ska förvalta och väcka motivation genom engagerade och inspirerande ledare

Som anställd på Jobwise så får du inte bara en attraktiv anställning där du omfattas av kollektivavtal och schyssta villkor. Du blir även en del av Jobwise-gemenskapen som består av engagerade ledare med lång erfarenhet från branschen. Din chef kommer vara ditt personliga bollplank och kommer finnas där för dig när du behöver det.

Utöver det så är vi ett av de bemannings och rekryteringsföretag som erbjuder kunder och anställda de senaste digitala lösningarna.

Om rollen
Du ansvarar för att underhålla och reparera Volvos byggmaskiner. Arbetsuppgifterna spänner från installation av diverse tillbehör till att åtgärda plötsliga fel och regelbundet maskinunderhåll. Ditt arbete kan utföras antingen direkt hos klienten eller på kundens filial. Du blir en del av ett team med kompetenta kollegor och får möjlighet att bidra till verksamhetens fortsatta framsteg. Redan från start säkerställer vi att du får adekvat utbildning kring Volvos maskinutrustning för att du ska kunna leverera toppresultat.

Vi söker en individ med tidigare bakgrund som tekniker eller mekaniker inom fordonsområdet. Med den erfarenheten bör du vara bekant med elektronik, maskineri och hydraulsystem. Tidigare arbete med byggmaskiner eller större fordon är en fördel. Flytande kunskaper i svenska och engelska, samt datorvana och B-körkort, är nödvändigt.

I rollen krävs det att du kan identifiera och åtgärda problem, vilket understryker behovet av en problemlösande förmåga. Som individ är du noggrann och uppfinningsrik. Då du kommer att interagera med kunder, förväntas du ha en serviceorienterad inställning, sätta kunden i centrum och alltid uppträda med integritet och vara en bra ambassadör för Jobwise.

Kompetenskraven är
 • Relevant erfarenhet som mekaniker eller liknande erfarenhet
 • God datorvana
 • Behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift
 • Körkort BDetta är även meriterande
 • Erfarenhet av att jobba mot tyngre entreprenadmaskiner
 • Truck och traverskort
 • Heta Arbeten
 • Erfarenhet av svetsning
 • Tillgång till egen bil
Dina personliga drivkrafter är av stor vikt för oss på Jobwise

Vi erbjuder dig
 • Möjligheten att vara med i ett team med engagerade medarbetare och ledare
 • Bra utvecklingsmöjligheter för den som vill
 • En bra relation med en omtänksam chef
 • En trygg anställning där du självklart omfattas av kollektivavtal
Om Jobwise
Vi tror på att bra ledare attraherar och bibehåller bra personal. Med den filosofin ska vi skapa det bästa bemanningsföretaget i världen.
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 nov. 2023 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jobwise är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i kompetensföretagen. Självklart har vi kollektivavtal, adekvata försäkringar och förmåner till våra anställda.

På den här sidan finns alla våra lediga jobb samlade. Men du kan läsa mer om oss på vår hemsida

www.jobwise.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare