Montör klätterplattform

Montör klätterplattform

Klätterplattformar är utmanaren till traditionella byggställningar och vi på Bennab är stolta över att vara Sveriges ledande uthyrare på området. Som montör hos oss blir du en del av ett sammansvetsat team där du får möjligheten att vara med och arbeta på några av Sveriges största och mest utmanande byggen.

Om oss

Våra klätterplattformar är elektriska och kuggstångsdrivna och transporterar såväl personal som material till exakt arbetshöjd vid såväl nybyggnationer, renovering som industriservice. I rollen som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara montering av klätterplattformar samt service och enklare reparationer av vår maskinpark. Varje montage ger dig en ny utmaning och miljö som gör vardagen händelserik, fartfylld och utvecklande. Vi har idag tio duktiga och motiverade anställda som du kommer att arbeta nära tillsammans i en trivsam miljö med goda villkor.

Läs om våra genomförda projekt här: https://bennab.se/vara-projekt/

Om dig

Vi söker dig som har en yrkesutbildning alternativt erfarenhet från liknande arbete, exempelvis ställningsbyggare eller andra montörsjobb. Har du dessutom liftkort/truckkort, vanan att hantera handverktyg och erfarenhet av arbete på hög höjd ser vi det som meriterande. Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift, har du dessutom baskunskaper i engelska ser vi det som ett plus. B-körkort är krav för tjänsten.

Som person ser vi att du är serviceinriktad med en positiv energi. Du trivs med fysiskt arbete och eget ansvar. För att passa i rollen är det viktigt att du kan hantera höjder. Vidare har du god samarbetsförmåga och ser fördelarna med att jobba tillsammans som ett team.

Annat viktigt att veta

Tjänsten är på heltid med sex månaders provanställning, tillträde enligt överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Fransson på 070-2449848.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Krav
  • Yrkesutbildning eller alternativt motsvarande kunskaper förvärvade genom erfarenhet
  • God svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande
  • Erfarenhet av arbete på hög höjd
  • Liftkort/truckkort
  • Vana att hantera handverktyg
  • Baskunskaper i engelska
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör, Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 apr 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BENNAB AB har verkat inom maskinuthyrning i Örebro sedan 1989, och är sedan många år tillbaka en av Sveriges ledande uthyrare av klätterplattform. BENNAB AB har som målsättning att vara din kompletta leverantör av plattform. Vi är ett litet företag med stora ambitioner. Som kund hos oss kan du förvänta dig en personlig kontakt med kunnig personal som alla har lång erfarenhet av våra produkter samt branschen vi verkar inom. Vår erfarenhet, kreativitet och nyfikenhet är en nyckel för att lösa ditt projekt på bästa sätt – utan att äventyra säkerheten.