Hoppa till innehåll
Jobandtalent logotyp

Heltidsjobb som lagerarbetare i Sköllersta

Ansök nu
VÅRT ERBJUDANDE

På Jobandtalent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. Vi fortsätter att växa och söker nu personal inom området Industri & verkstad. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

Är du en flitig och öppen person som är på jakt efter ett nytt jobb? Just nu söker vi på Jobandtalent en lagerarbetare till Sköllersta . Är det här ett jobb som skulle passa dig? Sök tjänsten redan idag!

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta med butiksplock samt en del truckkörning.


Krav

  • Truckkort A1-A4
  • Körkort och bil
  • Erfarenhet av lagerarbete
Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbetare samt truckkörning.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har god förmåga att arbeta effektivt och att du har ett flexibelt förhållningssätt. Det är också viktigt att du har en förmåga att se till både helheten och detaljerna och att du ser vad som behöver göras.

För såväl oss på Jobandtalent som vår kund är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvarata all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Övrig information

Placeringsort: Sköllersta

Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Tillsättning: omgående
OM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juni 2023 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren


Om oss:


Jobandtalent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare