Hoppa till innehåll
Intact AB logotyp

LOGISTICS PLANNER - Transportplanerare med en administrativ roll

Publiceringsdatum
30 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Anette
Email
Telefon
Är du den vi söker?

Har du erfarenhet från logistikbranschen och lastbilsbranschen? Är du bekväm med den svenska kartan men även delar av Europa?

Trivs du i en administrerande och koordinerande roll i en varierande miljö med varierande uppgifter, kundkontakt och daglig kontakt med chaufförer?

Är du i behov av att ha kontroll över dina arbetsuppgifter och tar ditt arbete med 100% ansvar? Då kan vi kanske ha det rätta jobbet för dig!

Vad innebär din roll som transportplanerare:

I din roll som transportplanerare kommer du ingå i ett team som idag består av 3 personer där ni tillsammans driver transportplaneringen. Det vill säga, får våra biltransportekipage att rulla.

Våra lastbilar trafikerar både Sverige och delar av Europa.

Som transportplanerare är din roll väldigt varierande med fokus att koordinera och sköta hela kedjan, från inkommande samtal, mail, planering, bokningar till slutfakturering/avstämning. Du kommer att ha en tät och daglig kontakt direkt med våra chaufförer.

Vem är du?

För att passa in i den här rollen är det viktigt att du har en god servicekänsla med ett driv och engagemang. Att du kan kommunicera på ett enkelt och professionellt sätt, såväl som till kunden, kollegan eller chaufför. Att du kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Eftersom detta arbete innebär mycket problemlösningar och planering inför en kommande rutt så ser vi att du är en person som har lätt för att lösa problem, tänka utanför boxen där du på ett strukturerat och noggrant sätt kan sätt dig in i kundens perspektiv och hitta den bästa lösningen tillsammans med chaufförerna. Känner du att denna tjänst passar dig, tveka inte att söka.

Urval sker löpande.
Skicka in ditt CV och ett personligt brev till anette@in-tact.se.

Har du frågor om tjänsten är du varm välkommen att kontakta oss.

Intact AB, Södra Gårdensväg 6, 702 21 Örebro

In-tact.se

Kontaktperson:

Anette 0708-425941

anette@in-tact.se
Intact AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 dec. 2023 (24 dagar kvar)
http://in-tact.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Örebro stad
Transport & Logistik
Företagslogga