Reparationstekniker för husbilar sökes till vår anläggning i Örebro, är det du?

Reparationstekniker för husbilar sökes till vår anläggning i Örebro, är det du?

HYMER Center söker Reparationstekniker för husbilar till vår anläggning i Örebro!

HYMER Center är Sveriges ledande fullserviceleverantör av husbilar, och en av Sveriges största leverantör av husbilar. Med moderna verkstäder och Sveriges mest kompetenta medarbetare driver HYMER Center sex stycken helägda anläggningar för försäljning och service av husbilar, i Örebro driver vi vårt stora skadecenter. Vi har stor respekt för den stora investering som en ny husbil innebär och våra kunder förväntar sig bästa möjliga service.

Frihet, upplevelser, äventyr, avkoppling, tid tillsammans och Sveriges i särklass mest nöjda kunder är den drivkraft som tagit oss framåt i över 50 år.

Vi på HYMER Center behöver nu ytterligare en hängiven medarbetare till vårt team. Har du vad som krävs för att vara med på vår framgångsresa?

Vi på HYMER Center lever och verkar efter mottot att ha en: Omtanke om våra kunder-våra medarbetare, kollegor – och företaget.

Hur ser din arbetsdag ut?
Vi börjar våra arbetsdagar med ett morgonmöte där vi går igenom och fördelar dagens bokningar. Här finns möjlighet att få tips och råd av kollegorna för att arbetet ska flyta bra under dagen.

Ditt arbete kommer att vara varierande och behovet av reparationer på husbilarna skiljer sig mycket åt. Det innebär att du kommer att arbeta med allt från att montera extrautrustning som t.ex. markiser, solceller och utföra reparationer av husbilars, kaross, inredning och funktioner, samt reparation av ex påkörningsskador, göra modern felsökning genom diagnosutrustning mm.

God teamkänsla är A och O för oss, och att hjälpa varandra genom arbetsdagen är vårt vinnande koncept.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är händig och har en bakgrund inom bygg, bil eller båtbranschen. Verktygs- och trävana är ett krav, då du kommer att få såga egna reglar, bygga konstruktioner som är hållbara och göra reparationer, du jobbar med smådetaljer och finlir och det kräver noggrannhet och god kännedom om handverktyg. Vet du dessutom hur man hanterar enklare el samt VVS installationer då vill vi att du kontaktar oss redan idag.

  • Minst gymnasial utbildning samt några års yrkesvana som fordonsmekaniker och/eller yrkeserfarenhet eller utbildning inom trä/finsnickeri
  • Du känner dig själv som en tusenkonstnär och är van att arbeta självständigt
  • Du är stolt över din yrkesskicklighet och har förmåga att utföra dina arbetsuppgifter med kvalité
  • Du behärska svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • God dator och systemvana
  • Ordning och reda och noggrannhet krävs för att du ska lyckas i rollen
I vårt arbete handlar allt vi gör om att överträffa våra kunders förväntningar. Du säkerställer att vi alltid får kunder att känna sig nöjd med sitt besök eller vid sin kontakt med oss.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en unik chans till rätt person med heltidsanställning och fast månadslön. En trygg arbetsplats med branschens mest kompetenta medarbetare. Ett företag med över 50 års erfarenhet och ständig tillväxt. Vi håller rent och snyggt, ordning och reda och vår filosofi "Omtanke om Kunderna, Medarbetarna och Företaget" genomsyrar hela vår verksamhet.

Skicka din ansökan
Då vi vill hitta rätt person omgående till denna tjänst kommer vi fortlöpande hantera de ansökningar som kommer in och arbeta med löpande urval. Skicka in din ansökan snarast med ett CV och ett personligt brev, vi ser fram mot att få lära känna just dig.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Reparatör, Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://hymercenter.se/
Sista ansökningsdag 16 mars 2023 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HHYMER Center är Sveriges ledande fullserviceleverantör av husbilar med över 50 års erfarenhet. Vi finns på 7 platser i Sverige där vi erbjuder försäljning samt service för husbilar och husvagnar. Vi har en årsomsättning på en halv miljard kronor och levererar idag husbilar från Erwin HYMER Group – världens största husbilskoncern. Idag har HYMER Center två anläggningar i Örebro, en i Ängelholm, en i Stockholm, en i Göteborg, en i Umeå samt en i Lomma. Som kund hos HYMER Center får man hjälp med allt – chassiservice, montering av tillbehör, installation av multimedia och skadereparationer. Vår unika breda kunskap och långa erfarenhet ger en trygghet för våra kunder även efter husbilsköpet. Idag arbetar över 60 medarbetare på våra anläggningar runt om i Sverige.