HYMER Center söker relationsbyggande & kommunikativ samordnare- & kundmottagare till HK i Örebro

HYMER Center söker relationsbyggande & kommunikativ samordnare- & kundmottagare till HK i Örebro

HYMER Center söker relationsbyggande och kommunikativ samordnare- & kundmottagare till vårt huvudkontor i Örebro!

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa och vara företagets ansikte utåt, är du vår nya självklara kundmottagare- och samordnare som älskar kundrelationer och vet hur man skapar bästa förutsättningarna för alla och förstår vikten av ett starkt och enat team? Här har du chansen att arbeta på ett satsande och ledande företag med lång erfarenhet av branschen. Vi söker nu en Samordnare-och Kundmottagare för eftermarknads-avdelningen som vill vara med och utveckla och driva teamet framåt!

Frihet, upplevelser, äventyr, avkoppling, tid tillsammans och Sveriges i särklass mest nöjda kunder är den drivkraft som tagit oss framåt i över 50 år.

Har du vad som krävs för att vara med på vår framgångsresa?

HYMER Center är Sveriges största leverantör av husbilar. Med Sveriges mest kompetenta medarbetare driver HYMER Center sju stycken helägda moderna anläggningar för försäljning och service av husbilar. Vi har stor respekt för den stora investering som en ny husbil innebär, även begagnade fordon kan kosta mycket pengar och våra kunder förväntar sig bästa möjliga service.

Vi på HYMER Center lever och verkar efter mottot att tillsammans ha en: Omtanke om våra kunder-våra medarbetare, kollegor - och företaget.

Om rollen
Som Samordnare- och kundmottagare på HYMER Center i Örebro, är du ansvarig för den dagliga driften av eftermarknaden. Det övergripande ansvaret handlar om att skapa en effektiv och trygg eftermarknad genom att upprätthålla och utveckla befintliga rutiner. En viktig del i tjänsten handlar om att skapa förutsättningar för en hög kundnöjdhet. Du kommer att samordna och vara en del av vårt eftermarknadsteam som sköter butik, reservdelar, reparations- och serviceverkstad.

Du har ansvar för enheten eftermarknad i Örebro, vilket innebär kontakt med kunder, försäkringsbolag och leverantörer. Du leder, instruerar, stöttar och ser till att medarbetare har rätt förutsättning att göra ett bra jobb, du är tydlig och säkerställer att verksamheten lever upp till företagets arbetsmiljö och kvalitetspolicy och dess uppsatta mål. Gruppen består av 6 mekaniker, 4 personer på eftermarknad
(kundmottagare, reservdelssäljare, logistik, handläggare).

Du kommer att representera marknadens mest anrika varumärken i premiumklass, och jobba med nya och begagnade husbilar från de Europaledande varumärkena HYMER, Carado och Bürstner.

Vem är du?
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Som person är du tydlig och inkluderande, vet hur man skapar trygghet och kan ta både medarbetare och anläggningen i Örebro till nästa nivå. Du är som person inkluderande, ansvarstagande och noggrann för att ha koll på verksamhetens olika delar. Du är också bekväm med siffror och har ett affärsmässigt tänk. Du vet hur en kundmottagning ska skötas.

Som person har du ett stort driv och älskar att ge service, du är engagerad, prestigelös, förtroendegivande och utgår alltid från kundens bästa. Att ge personlig och högklassig kundservice är nyckeln till din framgång, du drivs att hjälpa människor och samordna och vill alltid bidra till den högsta nivån av service gentemot besökare och nya samt befintliga kunder.

För att lyckas i rollen har du erfarenhet av samordning och kundmottagning med goda resultat, du vet hur man skapar en teamkänsla. Du är inkluderande och vet vikten av att skapa närhet samt vara synlig i verksamheten. Din sociala förmåga är hög och du kan kommunicera med kunder och medarbetare på deras nivå. Du är tekniskt intresserad och tycker om ordning och reda. Du har en stor nyfikenhet av att vilja lära dig allt om våra kunder, medarbetare och vår bransch. Du behärskar flytande svenska och engelska tal skrift, du har en mycket god dator och systemvana. Du bör du ha en fordonsteknisk utbildning i grunden och gärna flera års erfarenhet från fordonsbranschen.

Meriterande
  • Tidigare erfarenhet av liknande roll, gärna samordnare inom fordonsbranschen och kundmottagare
  • Tyska språkkunskaper
Viutbildar dig
Under 50 år har vi samlat på oss mycket erfarenhet och kommer därför internutbilda dig om allt med husbilar och tekniken bakom. Att vi finns på sex platser i Sverige och dagligen kommunicerar mellan orterna och lär av varandra, har gett oss den ledande positionen vi har idag.

Löpande rekryteringsprocess, ansök redan idag!
Vill du göra oss sällskap på vår fortsatta resa med att skapa ett mervärde för HYMER Center och för våra kunder och medarbetare så ska du söka tjänsten redan idag. Skicka in ditt CV med ett personligt brev om varför just du skulle passa för tjänsten. Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och tjänsten önskar vi tillsätta snarast. Vid frågor kontakta HR-Chef Marika Cornelius, marika.cornelius@hymercenter.se, telefon: 019-7671938.

Vi ser fram emot att få in just din ansökan och lära känna dig!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://hymercenter.se/
Sista ansökningsdag 20 feb 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HYMER Center är Sveriges ledande fullserviceleverantör av husbilar med över 50 års erfarenhet. Vi finns på 7 platser i Sverige där vi erbjuder försäljning samt service för husbilar och husvagnar. Vi har en årsomsättning på en halv miljard kronor och levererar idag husbilar från Erwin HYMER Group - världens största husbilskoncern. Idag har HYMER Center två anläggningar i Örebro, en i Ängelholm, en i Stockholm, en i Göteborg, en i Umeå samt en i Lomma. Som kund hos HYMER Center får man hjälp med allt - chassiservice, montering av tillbehör, installation av multimedia och skadereparationer. Vår unika breda kunskap och långa erfarenhet ger en trygghet för våra kunder även efter husbilsköpet. Idag arbetar över 60 medarbetare på våra anläggningar runt om i Sverige.