Hoppa till innehåll
Vi söker tankbilschaufför till Örebro

HNT Schakt & Transport AB har behov av att utöka verksamheten med ny chaufför att köra flytande jordbruksprodukter i tankbilsekipage. Så vi söker trygga och punktliga tankbilschaufför med utgångspunkt från Örebro. Är du en person som vill skapa personliga och förtroendefulla relationer genom ett nära samarbete med varandra och våra kunder - välkommen att söka till oss på HNT.

Vi ser att du har ett stort engagemang för yrket och känner ansvarskänsla samt är flexibel och serviceinritktad då du är ansiktet utåt mot kund. Säkerhet och ordning och reda är ledord för dig. I din roll som chaufför ingår att ha kontroll och ordning på såväl fordon som övrig utrustning samt dokument och uppgifter relevanta för uppdraget.

Har du inte kört tankbilstransporter tidigare är det inget hinder. Du kommer att åka med en kollega och läras upp innan du kör själv.

Krav är att du har CE-körkort samt färdig YKB.

Tjänsten innebär - heltidsarbete med 6 månaders provanställning. Varierande arbete med övernattning, helgkörning förekommer.

Lön enligt kollektivavtal.

För frågor om tjänsten kontaktar du Jennie, jennie@hnt.se eller på 0431-44 91 98.

Ansök senast 2 november 2023

Din ansökan skickar du till jennie@hnt.se

Tillträdelsedag för tjänsten sker enligt överenskommelse.

Sökord: Chaufför, tankbil, jordbrukstransporter, lastbil,
Hnt Schakt & Transport AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
02 nov. 2023 (29 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Om företaget

HNT Schakt & Transport AB är ett familjeägt bolag som erbjuder kunden flexibla och nära tjänster inom transport- och anläggningsuppdrag. HNTs huvudkontor är beläget på industriområdet Älvdalen i Ängelholm där närheten till E6 ger en logistiskt optimal placering. Vi har även kontor i Malmö, Lidköping, Uppsala och Åhus. Totalt har vi 250 anställda i egna bolag. Vi har 180 egna fordonsekipage, 20 entreprenadmaskiner och vid arbetstoppar sysselsätter vi tillsammans med externa transportörer uppemot 300 fordon per dag. Tillsammans genom vår erfarenhet och kunskap gör vi det trygga uppdraget hållbart. Vi leder och erbjuder kunden flexibla och nära uppdrag inom logistik- och transport samt anläggningsentreprenad. Med stationeringsorter från Skåne upp till Mälardalen utför vi uppdrag över hela Sverige och till våra nordiska grannländer.
http://www.hnt.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Ängelholm
Transport & Logistik
Företagslogga

Liknande Jobb

Örebro stad
Transport & Logistik
Företagslogga