Kock till Handlarägda Hemköp Örebro Lucullus

Kock till Handlarägda Hemköp Örebro Lucullus

Arbetsbeskrivning:

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Till Hemköp Örebro Lucullus söker vi nu en butiksmedarbetare som primärt kommer arbeta som kock. I din roll ingår att skapa matsedlar, göra beställningar och inköp och framförallt att laga god mat från grunden, framförallt klassisk husmanskost. Det innefattar både packade matlådor och varmmatsbuffé samt catering. Med din kärlek till råvaran och ditt brinnande intresse för mat blir du en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse.

I rollen ingår att ta fram och anpassa maten efter trender och säsong. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Ni ska se till att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker och att våra diskar är välfyllda med god mat och ett noga utvalt sortiment. Köket ska vara en levande plats, där utbudet är varierat under dagen och veckan så att kunderna inspireras. Du hanterar råvarorna med förståelse för HACCP samt Axfoods riktlinjer för hygien, hälsa och matsäkerhet. Vid behov kommer du även att vara behjälplig på andra avdelningar i butiken. Den här rollen ger dig ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på ca 80%, med start så snart som möjligt enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas. Arbetstiderna är schemalagda under vardagar dagtid och möjlighet finns att fylla upp timmar till heltid genom pass i delikatessen. Lön enligt överenskommelse.

Det här förväntar vi oss
Att du har stor kunskap och intresse för mat, tycker om att jobba med kunder samt försäljning är en förutsättning för rollen. Och likväl som du är bra på att följa anvisningar och direktiv, tar du gärna egna initiativ och bidrar med inspiration, kreativitet och kunskap. Vi ser även att du tänker modernt och hälsoinspirerat gällande mat. Du ska ha erfarenhet från antingen kock, kallskänka eller butikskök. Självklart är du smaksäker med en stor portion kreativitet och nyfikenhet. Det är också viktigt att du har fokus på hållbarhet och arbetar efter Axfoods värderingar kring minskat matsvinn. I kombination med detta vill vi att du har en lösningsorienterad och positiv inställning.
Du är självgående och har samtidigt lätt för att jobba i team och samarbeta. Vidare är du noggrann och kvalitetsmedveten samt tycker om när tempot är högt. Du har öga för såväl detaljer som helheten.

Profilbeskrivning:

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Marie Jansson, marie.jansson@hemkop.se. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2023-02-05. Vi tar endast emot ansökningar via våra jobbsidor.

Om Hemköp
Hemköp är butikskedjan för matälskare där god och hållbar mat står i fokus. Vi har närmare 200 butiker i Sverige, i Hemköps organisation ingår även Tempo med cirka 150 butiker. Med fokus på färskvaror och kundmöten som guidar och inspirerar ska kundens förväntningar överträffas, både i butik och digitalt. Hemköp ingår i Axfoodkoncernen. På Hemköp är det högt i tak och vi delar med oss av kunskap, växer och utvecklas tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare och erbjuder löpande utveckling och ny kunskap. Hos oss slutar aldrig lärandet!

För Hemköp är mångfald en styrka. Medarbetarnas kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla tjänster. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med vänlig stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör. Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj. Hemköp Örebro Lucullus är en Handlarägd butik med en stark teamkänsla och ett stort engagemang.
Hit söker vi nu en medarbetare som vill vara en del av en framgångsrik verksamhet och med sin matlagning bidra till en ännu mer inspirerande butiksupplevelse. Är du kocken som vill vara med och påverka butikens matresa? Sök redan i dag!