Hoppa till innehåll
Granitor Electro logotyp

Verkstadsmontör på Fastighetsautomation

Publiceringsdatum
09 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Letar du efter en ny utmaning? Vill du bli en av våra nya kollegor i ett sammansvetsat team med högt till tak? Fastighetsautomation på Granitor Electro är i ett expansivt läge och söker Verkstadsmontör som även är delansvarig för byggnation och inköp till vår verkstad i Örebro.

På vår avdelning levererar vi kompletta system inom Fastighetsautomation. Vi projekterar, konstruerar, monterar och programmerar våra system. Våra projekt sträcker sig från det lilla jobbet i undercentralen i en fastighet till det stora komplexa värme-/ventilationssystemet.

Som Verkstadsmontör hos oss är du en naturlig del i vårt projektteam, där du tillsammans med projektledaren, konstruktören och programmeraren genomför projektet, har en öppen dialog för projektets bästa och för projektets slutförande. I dina arbetsuppgifter som Verkstadsmontör ingår det att:
  • Montera och koppla apparatskåp i vår verkstad utifrån ritningar och underlag.
  • Genomföra ombyggnation av apparatskåp och utbyte av styrsystem på plats hos kund.
Erfarenhet och kompetens:

På Granitor gillar vi att arbeta tillsammans, därför är det viktigt att du har god förmåga att samarbeta med andra och ser värdet i att bygga goda relationer. Vi är ett team där alla hjälps åt och rycker in där det behövs för att lösa kundens uppdrag. Vi tror att du är engagerad, noggrann och har en stark vilja att lyckas

Vi söker dig som har:
  • Utbildning i el eller annan teknisk utbildning
  • B-körkort
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från arbete inom Fastighetsautomation.

Hos oss får du ett självständigt, varierande och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du kommer till en avdelning med stark gemenskap och närhet till de möjligheter som ges av att arbeta i ett stort företag.

Vi har förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring, samt förmånliga drivmedelsavtal och tillgång till semesterstugor, är en del av våra personalförmåner. På Granitor sätter vi våra medarbetare i centrum!

Utmana dig själv och ta chansen till ett intressant och givande arbete - sök idag! Sista ansökningsdag är 2024-02-28

Kontaktperson:

Avdelningschef
Jonas Löfgren
Telefon: 0104713358
Email: jonas.lofgren@granitor.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Granitor Electro logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 april 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Granitor-gruppen har omkring 4500 anställda och omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor.