Hoppa till innehåll
Ansök nu
Drivs du av försäljning, ha tydliga mål och att nå resultat? Vi söker engagerade kundrådgivare som vill vara vårt ansikte utåt och utvecklas tillsammans med oss på Kundservice i Örebro. Hos oss har vi stort fokus på försäljning och vårt uppdrag, du är en viktig del i vårt fortsatta arbete. Vi bryr oss om varandra, är hjälpsamma och tycker det är viktigt att ha kul på jobbet. Är du vår nya kollega?

Det här gör du som kundrådgivare på Folksam

Som kundrådgivare säljer du försäkringar och ger service till våra kunder som kontaktar oss i huvudsak per telefon kring sina försäkringar. Du erbjuder försäkringslösningar som är anpassade efter kundens unika situation och behov. Vi arbetar med individuellt tydligt uppsatta försäljningsmål där ditt bidrag i teamet är viktigt. Du gillar att hitta den bästa lösningen och produkten för kunden.

Som nyanställd erbjuder vi dig en gedigen utbildning under ett mentorskap. Utbildningen innefattar en certifiering. I teamet jobbar vi med aktiv träning och lärande av varandra. Du får bred kunskap om Folksam, och hela vårt produktutbud samt goda förutsättningar för att lyckas i jobbet som kundrådgivare.

Är du den vi söker?

För oss är dina personliga egenskaper av stor vikt och för att lyckas i rollen som kundrådgivare är du resultatinriktad, engagerad och vill göra skillnad i varje kundmöte! Du har god förmåga att skapa goda kundrelationer och kunden får snabbt ett förtroende för dig. Vidare är du ansvarstagande och strukturerad. Vi ser att du drivs och motiveras av att nå mål, både individuellt och tillsammans med andra i teamet. Du är duktig på att lyssna och kommunicerar på ett personligt sätt. Dessutom gillar du att arbeta i team, är flexibel och ser möjligheter i förändring.

Utöver ovanstående ser vi att du har:
  • en avslutad gymnasieutbildning med slutbetyg
  • goda kunskaper i svenska både tal och skrift.
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från försäljning och service och/eller kan kommunicera på andra språk än svenska.

Utvecklas tillsammans med oss

Folksam är ett kundägt företag med stort fokus på hållbarhetsfrågor. Vi har många roliga, utvecklande jobb och bra förmåner. Vi tror på ett hållbart arbetsliv och hos oss har du goda chanser till en spännande karriär. Vi erbjuder flexibilitet att varva arbete på kontoret och hemifrån utifrån verksamhetens behov. Våra trevliga kontor runt om i landet ger mötesplatser för samarbete, lärande och en gemensam kultur - tillsammans skapar vi engagemang och kraft framåt! På folksam.se/jobb-och-karriar kan du läsa mer och se filmer om hur det är att jobba på Folksam.

Mer om jobbet

Placering: Örebro, Drottninggatan 14
Anställningsgrad: Heltid
Anställningsstart: 1 september
Arbetstid: Schemalagd arbetstid måndag-fredag, arbete under kvällstid förekommer
Lön: Fast månadslön
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning

I denna rekrytering kommer vi att använda oss av tester som ett första steg i rekryteringsprocessen, går du vidare så kommer du i första steget bli kontaktad via mejl, håll utkik!

Det här jobbet omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Innan anställning kommer vi därför att göra bakgrundskontroller. Här kan du läsa mer om vad kontrollerna innehåller.

Så söker du jobbet

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag, men senast 4 juni 2023 . Urval till intervju görs löpande under ansökningstiden.

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta vår gruppchef Anne Haglund 076-125 30 11 och Petter Eriksson 072-468 70 03.

Fackliga representanter: Forena Simon Midemyr 070-831 55 03, Akademikerföreningen Susanna Järnek 070-831 69 46 och Handels Mikael A Carlsson 070-831 51 32.

Folksamgruppen erbjuder försäkringar och långsiktigt sparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Vi är cirka 4 000 medarbetare och vår vision är att våra kunder ska känna sig trygga i en hållbar värld. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och är måna om att de är rätt försäkrade.
Mer info
Kontaktperson
Elin Jacobsson (Rek chef, Veronica Lind,FVLI73,...
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare