Hoppa till innehåll

Flush Rörinspektion söker Reliningstekniker!

Vill du ha ett varierande och spännande arbete? Är du händig och har erfarenhet av ett praktiskt yrke sedan innan? Då kan du vara Flush Rörinspektions nya reliningstekniker! Välkommen med din ansökan, löpande urval.

Information om tjänsten
Flush Rörinspektion är ett specialistföretag inom avloppsunderhåll och -renovering och är verksamt i huvudsak i Örebro med omnejd. Rörinspektion, högtrycksspolning, relining och anslutningskontroll av fastigheter är deras huvudsakliga verksamheter. Flush Rörinspektion ingår i koncern med Svensk Röranalys och Procella Ventilation.

Professionals Nord söker i samarbete med Flush Rörinspektion en reliningstekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Flush Rörinspektion. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Flush Rörinspektions önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter
Reliningstekniker är ett mycket varierande och spännande yrke och din roll som tekniker innebär i korthet att förvandla gamla slitna avloppsledningar till nya. Till din hjälp finns ett sammansvetsat och erfaret team av trevliga arbetskamrater, modern teknisk utrustning och en arbetsmetodik i absolut framkant. Du kommer till huvudsak arbeta i Örebro med omnejd, både hos privatpersoner och företag, och kommer att ha tillgång till ett arbetsfordon.

Vi söker dig som:
  • Har B-körkort
  • En avklarad gymnasieexamen
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Erfarenhet av rörfodring och relining är meriterande. Det är även meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom VVS, bygg eller liknande praktiskt arbete.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som reliningstekniker. Du kan arbeta i grupp och axla eget och gemensamt ansvar. Du har en vilja att lära dig och god arbetsmoral. Då du arbetar ute hos kunder är det viktigt att du är kommunikativ och har en god förmåga att möta kunder. Att du är stresstålig ser vi som en mycket bra egenskap.

Passion, ansvar & handlingskraft är Flush Rörinspektions ledord, vilket också i hög grad avspeglas på denna tjänst!

START: Enligt överenskommelse, gärna omgående
OMFATTNING: Heltid, dagtid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Flush Rörinspektion logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
15 dec. 2023 (13 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Lovisa Berglund
Email
Telefon

Liknande Jobb

Örebro stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Örebro stad
Industri & Anläggning
Företagslogga