Hoppa till innehåll
Flugger Sweden AB logotyp

Store Assistant, Flügger Örebro (semestervikariat)

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Team, Time & Trust
Är du vår nya Store Assistant/butikssäljare till butiken i Örebro, en av våra många butiker? Här är vi ett proffsigt team som tycker om att arbeta tillsammans och för varandra.

Är du redo att ge det där lilla extra för en försäljning? Vill du arbeta i en positiv miljö med stora möjligheter till personlig utveckling? Då är du den vi söker.

Som Butikssäljare på Flügger har du ansvaret för att tillsammans med dina kollegor utveckla butiken, skapa inspiration, och möta kunden på ett professionellt sätt.

Häng med på resan
Det viktigaste är att du är service-minded och proaktiv. I våra butiker ställer vi upp för varandra, vi hjälper varandra, håller ihop och har tilltro till varandra. Vi är också del av ett större team som hjälps åt tvärs över landet. Vi har alltid våra värdeord med oss som ledstjärnor - Team, Time & Trust.

Din palett

Är du den
  • som har erfarenhet från färgbranschen eller handel?
  • som drivs av försäljning och har tidigare erfarenhet av sälj?
  • som harB-körkort för manuell växel?
  • som är bra på att kommunicera och samarbeta?
  • som kan ta egna initiativ?
  • som är resultatinriktad, ambitiös och drivs av att överträffa förväntningar?
  • som har en hög energinivå och trivs i en hektisk vardag?
Vi erbjuder
  • Ett av marknadens starkaste varumärken inom färg och tillbehör.
  • Ett företag med fokus på miljö och hållbarhet genom strategiska mål.
  • Många omväxlande arbetsuppgifter och en vardag där sällan en dag är den andra lik.
I dina arbetsuppgifter ingår att serva kunder med hög energinivå, att ta emot, packa upp och lägga beställningar på varor. Du bidrar med att komma med lösningar, att ge rådgivning och inspiration både internt till dina kollegor och till våra kunder. Du förväntas också lära dig om de verktyg vi har och genomföra andra förekommande arbetsuppgifter.

Deadline: Ansök så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval. Senast
Arbetsplats: Örebro

Sysselsättningsgrad: 75%
Varaktighet: Vikariat 17. juni - 4. augusti 2024
Anställning: Deltid

Kontakt: Fredrik Edetun
Mail: fede@flugger.com
Telefon: (+46) 702012206

Flügger ser enbart på kombinationen av personliga och professionella kvalifikationer när vi bedömer en kandidats behörighet. Vi värdesätter mångfald hos människor, där alla har friheten att vara sig själva med lika möjligheter.
Flugger Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Flügger Group är en internationell koncern med säte i Norden. Flügger är börsnoterat och har en årlig omsättning på cirka 2,200 miljoner DKK och 1,700 anställda. På Flügger utvecklar, producerar, marknadsför och säljer vi färger, träskyddsmedel, tapeter, målarverktyg och mycket mer i professionell kvalitet, samtidigt som vi hjälper kunderna att hitta de bästa lösningarna. Vi är inte nöjda förrän våra kunder är nöjda.

At jobba på Flügger
Vi är en informell, jordnära arbetsplats med höga ambitioner och vi strävar ständigt efter att förbättra både oss själva och vår verksamhet. Våra medarbetare är själva kärnan i företaget och nyckeln till vår fortsatta framgång. När våra medarbetare växer växer Flügger och kontinuerlig prestationsutveckling har därför hög prioritet i Flügger. I april 2021 blev vi certifierade som en Great Place to Work i Danmark, Norge, Polen och Island, vilket innebär att vi nu är bland de bästa arbetsplatserna i dessa länder. Det är viktigt för oss att skapa en kultur av mångfald, välmående och gott samarbete mellan avdelningar i hela Flügger.

Redo för en färgstark karriär på Flügger?
När du jobbar på Flügger group hjälper du till att ge färg och glädje till otaliga kundprojekt, oavsett om det är i stadsrum eller i privata hem. För oss handlar det inte bara om färger och målningsprodukter; det handlar om att ge våra kunder professionell rådgivning och rätt lösning som garanterar ett framgångsrikt resultat.

Vill du bli en del av Flügger? Skapa en profil och ansök redan idag – eller skapa en jobbagent och få besked när nya intressanta jobb i Flügger publiceras.

Ansök nu »