Hoppa till innehåll
Euromaint Rail logotyp

Leverantörsutvecklare till Euromaint i Örebro

Ansök nu
Har du tidigare erfarenhet av leverantörsutveckling? Är du driven och kundfokuserad kan denna roll vara något för dig!

Euromaint i Örebro behöver bli fler! Just nu söker vi en Leverantörsutvecklare till vårt strategiska inköpsteam. I rollen som Leverantörsutvecklare kommer du att arbeta med utveckling och utvärdering av nya och befintliga leverantörer.

Låter det intressant? Bra! Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Vi är Sveriges största bolag på servicetjänster inom tågunderhåll. Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. Både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik.

Dina arbetsuppgifter

Leverantörsutvecklaren kvalitetssäkrar mot leverantör för att uppfylla kravet på nollfelstoleranser. Effektiv hantering av mål och nyckeltal med kvalitets, miljö, säkerhetsanknytning - säkra att dessa hanteras och följs upp kontinuerligt inom inköp. Hen genomför produkt- och processrevison hos leverantör samt medverkar vid genomförande av förbättringsprogram med leverantör.

Rollen innebär bland annat
  • Äga bedömning samt godkännande av nya samt befintliga leverantörer som avses leverera fordonsrelaterat material eller tjänst.
  • Leder audits hos leverantör med support från inköpare. Sammanställer resultat av genomförd audit samt relaterad åtgärdsplan för att nå överenskommen nivå.
  • Bistå vid first article inspection aktivitet på plats hos leverantör alt. på EM verkstad.
  • Driva förbättringsverksamhet med leverantören utifrån avvikelse.
  • Delta i utveckling och genomförande av kategoristrategier.
  • Medverkar vid leverantörsbedömningar/val/värderingar samt rapportering av resultat internt och till leverantör.
  • Direkt eller tillsammans med strategisk inköpare/operativ inköpare kommunicerar kvalitetskrav till leverantör.
  • Har kännedom om ändringar i de lagar, standarder och direktiv som påverkar verksamheten inom inköp.
  • Bistår eller medverkar vid kontroll av att leverantörspolicyn följs hos leverantör samt vid utformning och uppdatering av kvalitetssäkringsprocess.
Värt att veta

Tjänsten är en heltidsanställning. Start enligt överenskommelse.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen bör du ha arbetat några år inom inköp, gärna som leverantörsutvecklare. Du har kunskaper inom leverantörsbedömningar/val/värderingar samt rapportering av resultat internt och till leverantör. Du har även kunskaper inom material och leveransflöden samt avvikelsehantering. Likaså kunskaper i leveranssäkerhet från leverantörer. Du har även erfarenhet av leverantörsrevisioner samt gärna erfarenhet från "Lean".

Som person är du ansvars- och initiativtagande. Du är en lagspelare med god samarbetsförmåga.

Då rollen innebär kontakt med utländska leverantörer ska du ha goda kunskaper i svenska samt engelska både muntligen och skriftligen.

Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech - specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor.

Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida.

Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Mer info
Kontaktperson
Ida Nordin
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare