Hoppa till innehåll

Kontraktansvarig till framgångsrika Euromaint

Euromaint söker nu en drivande och koordinerande kontraktsansvarig till kontraktavdelningen i Örebro.

Nu söker vi dig som trivs i en affärsnära roll med högt tempo, tekniskt innehåll och många interna kontaktytor. Är du drivande och har en förmåga att se förbättringsmöjligheter? Bra. Då kan detta vara rollen för dig! Euromaint har en stark orderingång och utökar nu avdelningen för kontrakt- och planering med ytterligare en medarbetare.

Vi söker nu dig som vill arbeta som ansvarig för ett antal kundkontrakt där du får leda arbetet från offert till industrialisering. På enheten i Örebro har vi ett strukturerat arbetssätt och metodik, för att säkerställa en bra arbetsmiljö med hög kvalitet och produktivitet. Nu söker vi dig som vill utvecklas med oss och bli en viktig kugge i vår organisation. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Euromaint är Sveriges största bolag inom tågunderhåll. De erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Hos Euromaint ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter, både i Sverige och internationellt med deras spanska huvudägare CAF.

Som Kontraktsansvarig kommer du ansvara för ett eller flera kundkontrakt. En spännande och utmanande roll där du utvecklar kundrelationen såväl taktiskt som strategiskt på både nya och befintliga kontrakt för att få ett maximerat kundvärde. Du kommer ha en viktig funktion att bibehålla ett strukturerat arbetssätt och metodik, för att säkerställa en bra arbetsmiljö med hög kvalitet och produktivitet.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Kontraktsansvarig kommer dina arbetsuppgifter bland annat innefatta:
  • Kontakt med såväl interna som externa kunder.
  • Ansvara för Euromaint Rails resultat avseende ekonomi och kvalitet i de aktuella kontrakten.
  • Leda och ansvara för offertarbetet inom ditt område.
  • Driva NPI / industrialisering av nya produkter.
  • Kundorderhantering.
  • Behovs och kapacitetsplanering.
  • Uppföljning av planer och leveranser.
  • Medverka och driva förbättringsprojekt inom enheten.
  • Hantera tekniska frågor och ärenden.
Värt att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och din placering kommer vara i Örebro.

Du kommer ingå i ett fantastiskt team på sex personer och rapporterar till Chefen för Kontrakt inom Components i Örebro.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en ekonomiutbildning i grunden eller motsvarande praktisk erfarenhet. Har du projektledningserfarenhet eller försäljningserfarenhet inom transportsektorn, fordonsservice- och underhåll eller liknande är detta meriterande. Du har erfarenhet av att koordinera och tolka kommersiella avtal samt förmågan att agera professionellt i dialog med interna och externa parter. Du har god IT-vana samt talar och skriver både svenska och engelska flytande.

Som person samverkar du effektivt med andra och delar med dig av dina kunskaper, erfarenheter och information. Du agerar på eget initiativ, får saker att hända och ansvarar för resultatet. Vidare är du analytisk och har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt. Du kommunicerar klart och tydligt samt ser och tar tillvara på affärsmöjligheter och främjar förändring och nytänkande.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Euromaint Rail logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Ida Nordin
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Örebro stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Örebro stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Örebro stad
Fastighet
Företagslogga