Underhållsingenjör till Euromaint i Örebro

Underhållsingenjör till Euromaint i Örebro

Var med och driv tekniska utredningar och utveckla fordonsunderhåll! Euromaint i Örebro söker en underhållsingenjör!

Motiveras du av att utveckla och förbättra underhåll av olika fordon? Vill du arbeta i en bransch med en spännande framtid och som har en positiv inverkan på miljön? Som underhållsingenjör hos Euromaint i Örebro ansvarar du för att driva tekniska utredningar och har en viktig roll i vårt arbete att uppnå ett effektivt fordonsunderhåll. För dig som har ett intresse för fordon och viljan att lära finns här möjlighet att driva aktiviteterna inom underhållsstyrning och utveckla din tekniska kompetens.

Ditt anställningserbjudande

Euromaint erbjuder dig en spännande och teknisk roll som underhållsingenjör i en framtidsbransch med innovativa lösningar i kombination med modern teknik. Vi är en nyfiken och framåtsträvande organisation med en tydlig vision att vara Nordens ledande leverantör av underhållstjänster för spårtrafikbranschen. Hos oss får du möjlighet att utveckla din kompetens och arbeta med intressanta arbetsuppgifter inom tekniska utredningar och riskanalyser. Du blir en del av en platt organisation med snabba beslutsvägar där du får möjlighet att vara med och påverka samt bidra till ett positivt klimatavtryck.

Dina arbetsuppgifter

Som underhållsingenjör arbetar du tvärfunktionellt med att utveckla underhållet av våra kunders fordon. Det innebär att du:
  • Driver optimeringar och genomför tekniska utredningar för flera fordonstyper.
  • Sammanställer tekniska underlag till anbudsgruppen för framtagande av offertunderlag, t ex materialinnehåll etc.
  • Utvecklar nya tekniska verktyg och arbetssätt för ett effektivt fordonsunderhåll.
  • Genomför riskanalyser, kvalitetsgranskning och utarbetar förslag till förbättrande åtgärder.
  • Deltar i besiktningar, kundmöten och workshops.
Värt att veta

I rollen som underhållsingenjör arbetar du brett mot olika projekt och samarbetar med dina kollegor inom de olika projekten. Du tillhör teknikavdelningen med placering i Örebro och du rapporterar till chef för teknik och konstruktion. Vi uppskattar om du är på plats större delen av tiden och erbjuder därför en hybridlösning med möjlighet till hemarbete 1-2 dagar i veckan.

Tjänsteresor förkommer i tjänsten och beräknas uppgå till ca 2-5 dagar per månad.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som underhållsingenjör söker vi dig som:
  • Har en bakgrund som fordonsingenjör, underhållsingenjör, servicechef, serviceingenjör, flygingenjör eller liknande, antingen från studier och/eller arbetslivet.
  • Har tidigare erfarenhet av underhållsstyrning av fordon, där underhållsstyrning av järnvägsfordon ses som meriterande.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska då dokumentation och kommunikation sker på båda språken.
Har du erfarenhet av offentlig upphandling ses det som meriterande.

Personlighetsmässigt är du strukturerad och tar hänsyn till alla delar av arbetsprocessen för att säkerställa kvalitet, precision och slutförande. Du har förmåga att hantera och växla mellan olika aktiviteter och informationskällor samtidigt. För att komma framåt i ditt arbete tar du initiativ till att driva optimeringarna och du har en bra dialog med sina samarbetspartners, både internt och externt.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Rebecca Andersson
Telefon 070-486 55 77
Email Mejla Rebecca Andersson
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech