Hoppa till innehåll
Espresso House Sweden logotyp

Host till Örebro Marieberg

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker passionerade Hosts som vill leverera världens bästa upplevelse till världens bästa gäst!

Är du under 18 år och vill jobba extra vid sidan om dina studier? Då är tjänsten som Host perfekt för dig! Som Host på Espresso House får du, tillsammans med fantastiska kollegor, bidra till gästupplevelsen i våra coffee shops genom att överträffa våra gästers förväntningar. Varenda gäst ska lämna med en känsla av att vilja besöka oss igen!

All arbetstid är förlagd i coffee shopen och kan variera mellan dag, kväll och helger. Som Host säkerställer du shopens kvalitet gällande renlighet och service, samt ge gästerna det lilla extra i sin kaffeupplevelse. Arbetet kommer även att bestå av kassaarbete, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Ingen tidigare erfarenhet krävs, du får din utbildning av oss! Tjänsten som Host är en förberedande roll till att senare utvecklas till Barista när du har fyllt 18 år.

Vi söker dig som:
  • Är under 18 år och är intresserad av ett extrajobb
  • Är en glad och härlig person med en energi som smittar av sig till både gäster och kollegor
  • Är ansvarsfull, tävlingsinriktad och initiativtagande
  • Trivs i ett högt tempo och strävar efter att coffee shopen alltid är i toppskick
  • Vill utvecklas med oss på Espresso House och känner stolthet för det varumärke du arbetar för
  • Älskar att ha kul på jobbet!
Vad erbjuder vi dig?

Espresso House är ledande inom branschen vilket betyder att du är en del av ett framgångsrikt företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss! På Espresso House är utbildning viktigt och alla våra medarbetare får genomgå en introduktion till sin nya tjänst. Hos oss finns det flera olika möjligheter att jobba med mycket mer, du kan läsa mer om våra olika karriärsvägar på vår hemsida.

Vi ser fram emot din ansökan, så skicka in den redan idag!
Espresso House Sweden logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juli 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Låt oss blicka tillbaka till när allt började, den där tisdagsmorgonen i Lund 1996. Det var dagen då dörrarna öppnades till Espresso House första coffee shop och vad som skulle komma att bli ett helt nytt svenskt livsstilskoncept. Skaparna bakom konceptet var de två studenterna Charles och Elisabeth Asker. Mycket har hänt sedan den där morgonen på Kyrkogatan i Lund 1996. Från ett företag bestående av 1 coffee shop och Charles och Elisabeth, till att idag innefatta över 400 coffee shops och fler än 3500 Baristor. Espresso House familjen blir större och större för varje ny coffee shop vi öppnar. Från den första koppen kaffe som serverades i Sverige till att idag servera kaffe till gäster i Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Resan har bara börjat, för på Espresso House tycker vi att alla förtjänar riktigt bra kaffe och det är vårt mål att visa världen vad en kaffeupplevelse i världsklass handlar om.