Arbetsledare till expanderande EBAB Byggservice i Örebro

Arbetsledare till expanderande EBAB Byggservice i Örebro

EBAB, Erikssons Bygg i Mellansverige AB med säte och huvudkontor i Lindesberg med filial i Örebro och Köping är ett byggföretag med blandning av byggservice och mindre entreprenader.

Företaget har stor erfarenhet av olika segment i byggsektorn. I dagsläget är EBAB 65 anställda. Företaget ingår i koncernen Byggbetjänten AB som är en koncern med ytterligare 2st byggföretag, 1st maskinuthyrningsföretag, 3st golvbolag samt 2st plåt och svets företag. Vi är totalt 175 anställda och omsätter ca 220 msek/år. Till våra återkommande kunder kan nämnas flertalet försäkringsbolag, fastighetsbolag samt kommunala bostadsbolag. Företaget har dessutom stor marknadsandel av de privata beställarna.
Vårt arbetsområde är Örebro, Västmanland samt Dalarnas län med omnejd.

Arbetsledare till expanderande EBAB Byggservice i Örebro
EBAB Byggservice växer och har behov av att förstärka sin organisation i Örebro med ytterligare en arbetsledare. Arbetet handlar om att vårda befintliga kunder samt bygga relationer för framtiden. Vi söker dig som vill bidra och utvecklas i det familjära företaget. Varmt välkommen med din ansökan!

EBAB är ett väletablerat byggserviceföretag inom Örebro- och Västmanlands län och ingår i koncernen Byggbetjänten AB. EBAB utför byggservice, till- och ombyggnationer i olika storlekar. Till största del är det försäkringsrelaterade uppdrag som är EBAB's specialistområde. EBAB har idag 65 anställda varav 6 arbetsledare samt 3 kalkylatorer som är fördelade på 3st kontor, Lindesberg, Örebro samt Köping. För denna tjänst så rapporterar du till företagets avdelningschef i Örebro.

EBAB erbjuder dig
  • En bred roll med varierande arbetsuppgifter, där du får ta stort ansvar och kan utforma ditt arbete på egen hand
  • Seniora kollegor och bollplank
  • Ett bolag med familjär stämning och med en bra sammanhållning.
  • Snabba beslutsvägar
  • Teknik i framkant
Arbetsuppgifter
I rollen som arbetsledare ansvarar du för ekonomi, produktionsstyrning och planering. Du kommer även styra och planera arbetet med hänsyn till kvalité, miljö, ekonomi och arbetsmiljö. Som projektledare ansvarar du för kalkylering, styrning, planering, fakturering och uppföljning av projektet som utförs i Meps och Hantverksdata/Entré, vilket är de administrativa system som företaget arbetar i. Arbetsledaren har personalansvar för sin grupp på 5–7 yrkesarbetare.

Här erbjuds du en roll med stor frihet under ansvar där det gemensamma målet är att säkerställa kostnadskontroll från start till mål. I denna breda och varierande roll får du möjlighet att arbeta med kundkontakt, kalkylering, problemlösning, arbetsledning och koordinering av underleverantörer.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som arbetsledare har du en avslutad gymnasieexamen samt erfarenhet från bygg. Har du själv erfarenhet som hantverkare är det meriterande. Du är van att driva projekt inom ROT/Byggservice, gärna som arbetsledare, projektledare eller besiktningsman. Vidare har du goda kunskaper i MS Office, främst Excel. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i system som Meps eller Hantverksdata/Entré. Du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt har B-körkort.

Du har ett strukturerat arbetssätt och är van att självständigt planera ditt arbete. Du har även förmågan att arbeta med flera projekt samtidigt och kan göra rätt prioriteringar i perioder av högt arbetstempo. Eftersom arbetet innebär kontakter med både interna och externa parter är det viktigt att du är förtroendeingivande och relationsskapande. Du arbetar proaktivt, är initiativrik och lösnings- och förbättringsorienterad.

Information och ansökan
Låter det här som en intressant roll? Ansök då senast 15 februari, eller tipsa någon du tror skulle passa ännu bättre för tjänsten!

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan. Vid frågor är du välkommen att kontakta HR ansvarig Peter Tagner på telefonnummer 070-2305181 eller via mail peter.tagner@byggbetjanten.se Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i den här rekryteringen.
Mer info
Kontaktperson Peter Tagner
Telefon 070-2305181
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Erikssons Bygg i Mellansverige AB (EBAB) ingår i en koncern som består av: Byggbetjänten AB, H. Einarssons Byggnads AB (HEBAB), Hyrmaskiner Lindesberg, Golv & Kakel i Mellansverige AB, Ekonomigolv i Örebro AB, Karlskoga Byggnadsplåt AB, Forna stål & montage, Golvtjänst i Degerfors AB samt Gäre bygg AB. I koncernen finns idag 175 anställda och samtliga bolag har gott renommé och är starka i sina regioner.