Hoppa till innehåll
Epiroc Rock Drills AB logotyp

Elkonstruktör för elektrifierade gruv och anläggningsmaskiner

Elkonstruktör för elektrifierade gruv och anläggningsmaskiner

Vill du vara med och utveckla nya maskiner för gruv och anläggning, från blankt papper till färdig produkt? Som elkonstruktör hos oss får du möjlighet att varva konstruktörsarbetet med praktiskt arbete då maskinerna finns där du finns.

Låter detta intressant, då skall du komma och arbeta hos oss!

Vi är ett mindre team med el- och systemkonstruktörer som jobbar tight tillsammans för att lösa en mängd olika utmaningar som varierar från dag till dag. Till vår hjälp har vi även det stora företagets resurser och kompetens vilket ger stora möjligheter att utvecklas och lära.

Hos oss utvecklar vi marknadsledande borriggar för ovanjordsdrift inom gruv och anläggningsbranshen. Vi utvecklar autonoma maskiner som uppfyller högt ställda mål för hållbarhet, både för vår planet och människorna.

Arbetsuppgifter
I rollen som elkonstruktör kommer du få möjlighet att arbeta med den senaste tekniken inom elektrifierade maskiner och fordon vilket innebär elkonstruktion av kablage, elskåp/central och styrsystem för området 0-1000V. Du kommer driftsätta, felsöka och testa el-systemen under utvecklingen av våra nyaste maskiner.

Arbetet utförs på vårt gemensama utvecklings- och monteringscenter i Örebro vilket gör att du hela tiden kan se och prova det du utvecklar.

Din profil
Vi tror att du är nyfiken och har ett brinnande intresse för teknik. Du har en stark vilja att kontinuerligt lära och utforska de tekniker och produkter du jobbar med.

I den här rollen vill vi att du som person är innovativ, ansvarstagande, serviceminded och har förmågan att arbeta självständigt men att du även trivs att arbeta tillsamamns med andra och i olika tvärfunktionella team.

Du har en praktisk bakgrund som tex industrielektriker och har, eller vill, jobba som elkonstruktör i kombination med praktiskt arbete på maskin.

Kunskaper i engelska behövs då vi jobbar internationellt och mycket litteratur är på engelska.

Placering
Epiroc, Örebro, Norra Bro.

Livet på Epiroc
När du blir en del av Epiroc kan du förvänta dig en atmosfär av kreativitet, innovation och mångfald. Du kommer att vara en del av en grupp skickliga och hjälpsamma kollegor som alla lever efter våra kärnvärden: samarbete, engagemang och innovation. Vi arbetar i en global miljö med över 113 nationaliteter.

Förutom att vi har en kultur som kännetecknas av utveckling i kombination med en bra balans mellan arbete och fritid, finns det några saker som gör oss lite extra stolta över att arbeta på Epiroc:
  • Globala karriärmöjligheter.
  • Epiroc University, för din egen kompetensutveckling.
  • Samhällsengagemang.
  • Förmånspaket, som bland annat inkluderar flexibel arbetstid och bonus.
En hybrid arbetsplats
Livet på Epiroc kan innehålla möjligheten till en hybrid arbetsplats. Det är ett arbetssätt som erbjuder flexibilitet och delaktighet som möjliggör en bättre balans mellan arbete och privatliv, vilket också främjar välbefinnande. Det hybrida arbetssättet är en möjlighet om arbetet tillåter, utifrån din roll, ditt ansvar och dina individuella förutsättningar.

Ansökan och kontakt
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen att skicka in din ansökan online genom vår hemsida, sista ansökningsdag är 23.03.31.

För frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef: Kim Mårtensson, chef Rig Systems Electrics, kim.martensson@epiroc.com , +4672145 08 78.Eller rekryteringsspecialist: Maria Roseen, maria.x.roseen@external.epiroc.com, +4672142 67 67.
Mer info
Kontaktperson
Kim Mårtensson
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

United. Inspired. Performance unites us, Innovation inspires us, and commitment drives us to keep moving forward.

In the 150 countries where you can find Epiroc, we encourage our employees to take ownership of their own development and careers with the support from their leaders.

We are committed to give you every opportunity to succeed in a culture of innovation, diversity and collaboration, combined with a caring atmosphere.

Diversity and sustainability are key to grow fresh and innovative ideas and solutions for our customers. Epiroc is a leading manufacturer for the mining and infrastructure industries. Learn more at www.epirocgroup.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare