Hoppa till innehåll
Emhart Glass logotyp

Fastighetstekniker till Emhart Glass

Ansök nu
Vill du arbeta i en bred roll där du får möjlighet att bestämma över din egen planering? Vi söker efter dig som vill arbeta som fastighetstekniker inom tillverkande industri hos Emhart Glass - den världsledande tillverkaren av automatiska glasformningsmaskiner för framställning av bland annat glasflaskor och glasburkar. Välkommen med din ansökan, löpande urval!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker i samarbete med Emhart Glass en fastighetstekniker. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Emhart Glass.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter
Som fastighetstekniker kommer du att arbeta i en bred roll som innefattar olika arbetsområden och arbetsuppgifter inom fastighet, säkerhet, miljö, energi och brand. Arbetet innebär daglig tillsyn och skötsel av områdena samt att efter behov hantera och åtgärda. Du kommer att ingå i ett team men arbeta till största del självständigt. Rollen innebär ett stort eget ansvar och möjlighet att bestämma över egen planering. Arbetet är förlagt dagtid måndag-fredag 06:48-15:30.

Dina arbetsuppgifter innefattar:
  • Rondering
  • Rengöring av pumpar
  • Identifiera och åtgärda luftläckage
  • Kontrollera branddörrar och utrymningsskåp
  • Vattenavläsning
  • Skötsel av tak och avlopp
  • Utforma och bygga nya arbetsstationer
  • Avrapportera jobb och lägga beställningar i affärssystemet IFS
Vi söker dig som: tidigare har arbetat brett med underhåll under några år, gärna inom industri. Du har ett intresse för underhåll, industri eller bygg och trivs med ett varierande och praktiskt arbete. God förmåga i svenska är ett krav för tjänsten.

Har du en fastighetsutbildning eller gymnasial utbildning med inriktning mot underhåll, fastighet, fordon, industri, teknik eller bygg ser vi det som meriterande. Har du kompetens inom svets, el eller VVS ser vi även det som meriterande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som fastighetstekniker. Som person ser vi att du är händig, självständig, och lösningsfokuserad. Vi söker dig som kan ta egna initiativ och hantera flera olika arbetsuppgifter inom olika områden. För att passa i denna roll är det av stor vikt att du självständigt kan prioritera och planera ditt arbete samt är flexibel och ansvarstagande.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Lovisa Berglund
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 okt. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare