Hoppa till innehåll
Emhart Glass Sweden AB logotyp

Fastighetstekniker sökes till Emhart Glass!

Ansök nu
Vi söker nu en fastighetstekniker till Emhart Glass i Örebro!

Vi söker dig som vill arbeta som fastighetstekniker inom tillverkande industrin. Du har nu chansen att bli en del av underhållsteamet på Emhart Glass! Trivs du i en bred arbetsroll med mycket ansvar? Är du teknikintresserad och gillar att hitta lösningar? Då kan detta vara jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som fastighetstekniker kommer du att arbeta i en bred roll som innefattar olika arbetsområden och arbetsuppgifter inom fastighet, säkerhet, miljö, energi och brand. Arbetet innebär daglig tillsyn och skötsel av områdena samt att efter behov hantera och åtgärda.

Arbetsuppgifterna kan innebära följande:
  • Rondering
  • Rengöring av pumpar
  • Utforma och bygga nya arbetsstationer
  • Identifiera och åtgärda luftläckage
  • Kontrollera branddörrar och utrymningsskåp
  • Vattenavläsning
  • Skötsel av tak och avlopp
  • Kontrollera oljespill
  • Avrapportera jobb och lägga beställningar i affärssystemet
Du kommer att ingå i ett team men arbeta självständigt. Rollen innebär ett stort eget ansvar och möjlighet att bestämma över egen planering.

Vem är du?
Vi söker dig som tidigare har arbetat brett med underhåll under minst några år, gärna inom industri. Vi tror att du har ett intresse för underhåll, industri eller bygg och trivs med ett varierande och praktiskt arbete. Har du en fastighetsutbildning eller gymnasial utbildning med inriktning mot underhåll, fastighet, fordon, industri, teknik eller bygg ser vi det som meriterande. Har du kompetens inom svets, el eller VVS ser vi även det som meriterande. Som person ser vi att du är händig, självständig, och lösningsfokuserad. Vi söker dig som kan ta egna initiativ och hantera flera olika arbetsuppgifter inom olika områden. För att passa i denna roll är det av stor vikt att du självständigt kan prioritera och planera ditt arbete samt är flexibel och ansvarstagande.

Om verksamheten
Bucher Emhart Glass Sweden AB är världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner för framställning av bland annat glasflaskor och glasburkar. Bucher Emhart Glass firar mer än 250 år av innovation och har de senaste 50 åren utvecklat vår högteknologiska glasformningsmaskin. Företaget har en internationell prägel då vi är schweiziskt ägda samt har produktion och försäljning i Europa, USA och Asien. Vår svenska enhet har idag ca 350 anställda i Sundsvall och Örebro. Vi erbjuder dig spännande arbetsuppgifter och en god arbetsmiljö

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Detta är en direktrekrytering till Emhart Glass. Tjänsten är i Örebro och på heltid.

Information

Start omgående, vi kommer göra vårt urval löpande så tveka inte att skicka in din ansökan.

Arbetet är förlagt dagtid måndag-fredag.

Ansökan sker www.lernia.se/jobb/

Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig maila till rekryteringsgruppen@lernia.se
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 sep. 2023 (-1 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare