Ekonomiansvarig

Ekonomiansvarig


Ekonomiansvarig
Örebro

ELVA AB upplever just nu en stark tillväxt och för att hantera och förbereda för tillväxten så behöver vi rekrytera en ekonomiansvaig till Örebro.

Som ekonomiansvarig på ELVA AB har du en viktig funktion och är en del av vår framgång. Du har ett övergripande helhetsansvar för vår ekonomi och dina arbetsuppgifter kommer att innefatta allt från fakturering, kund- och leverantörsreskontra, löner och löpande bokföring till månads- och årsbokslut där du även är behjälplig med upprättande av årsredovisning. En stor del av vår verksamhet bedrivs i projektform, så projektredovisning kommer vara en central del i tjänsten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Månads- och årsbokslut samt årsredovisning
  • Projektredovisning
  • Upprättande av moms- och skattedeklaration
  • Löpande redovisning och avstämningar
  • Koncernrapportering

Som person är du van att arbeta självständigt, ansvarstagande, drivande och strukturerat.

Är du den vi söker?
Vi ser att du som söker har minst 3-5 års erfarenhet från redovisningsarbete samt relevant utbildning. Du är en van användare av Excel och övriga Office-program.Vad har Mats Andersson, VD att säga om hur det är att jobba på ELVA?

"ELVA är ett väletablerat företag med gedigen erfarenhet. Vi har ett stort förtroende på marknaden och får ständigt nya utmanande uppdrag från både nya och befintliga kunder.

Storleken på våra projekt varierar från enstaka konsulttimmar till om- och nybyggnationer av stora vatten- och avloppsreningsverk. Det är väldigt stimulerande och utvecklande att vara delaktig hela vägen från projektering till färdig anläggning och ELVA är en av få arbetsgivare i VA-branschen som erbjuder den möjligheten in-house.

Vi befinner oss nu i en starkt expansiv fas och som medarbetare har man stora möjligheter att få vara med och utveckla verksamheten. Detta kräver stort engagemang och driv men ger också en utmaning och personlig utveckling."

Vad vi erbjuder
ELVA har en bred och utmanande orderportfölj. Vi är ett gäng ingenjörer och projektledare med driv och entreprenörsanda som vill jobba i nära samarbete med våra kunder för att leverera bästa möjliga kvalitet. Vi driver vår verksamhet och våra projekt utifrån våra ledord prestigelöshet, ifrågasättande och engagemang.

Vi har god laganda, arbetar tillsammans mot gemensamma mål och har framför allt roligt på jobbet! Tycker du också att detta är viktigt och är nyfiken på en framtidsbransch där det finns mycket jobb framöver? Då hoppas vi att du vill vara med på vår resa mot att bli den mest attraktiva arbetsgivaren inom vår bransch.

Ansökan
Ansöker gör du genom att klicka på ansökningsknappen. Urval sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.Frågor besvaras av HR-ansvarig Ulrika Stevrell, hr-support@uniwater.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar på mejl.

Välkommen med din ansökan - vi ser fram emot att höra av dig.Om ELVA
ELVA är en del av Uniwater - en av Nordens ledande koncerner inom VA-tekniska lösningar. Uniwater bedriver verksamhet inom affärsområdena Pumping Stations, Automation, Water Treatment, Products och Solutions. Tillsammans bildar områdena en unik bredd av specialisttjänster och produkter för utveckling av VA-infrastruktur. Under 2022 hade koncernen cirka 260 anställda och en omsättning på cirka 800 miljoner kronor. Koncernen utgörs av ABAT, ASB VA-automation, Dala Kommunalteknik, ELVA, Emendo, IBECO, Norvatek, Rostfria VA-system och Svanesunds Rör.

Läs mer på www.uniwater.se och www.elvaab.se

Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://career.masterhelp.se/mh-jobb/gds
Sista ansökningsdag 9 mars 2023 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb hjälper företag att rekrytera all typ av personal på egen hand - med hjälp av vårt rekryteringsverktyg och effektiv platsannonsering. Vi har över 25 års erfarenhet om när, var och hur man lyckas nå ut till rätt personer.