Hoppa till innehåll
Ansök nu
Truckförare för långsiktigt jobb på Elektroskandia

Vi på Elektroskandia värnar om en trygg och schysst arbetsmiljö, och vi söker nu en dig, vår nya truckförare som vill vara en del av vårt team. Hos oss får du möjlighet att arbeta tillsammans med framåtlutade kollegor, och samtidigt bredda din kompetens. Vi tror på långsiktighet och det är flera av våra kollegor som under årens lopp har utvecklats i både befintliga och nya roller tillsammans med oss här på Elektroskandia. Nu är vår fråga till dig; vill du bli en del av vårt team?

Oavsett om du är en erfaren truckförare, precis tagit ditt truckkort eller vill ta truckkort, är du välkommen att ansöka till oss! Har du inget truckkort? Inga problem! Vi hjälper dig med det innan du börjar!


På Sveriges centrallager här i Örebro kan arbetsuppgifterna variera beroende på vilken avdelning du kommer jobba på och det varierar också hur mycket truck du kommer att köra. På vissa avdelningar är det också lite mer administrativt arbete medan på andra är det fokus på plockning och packning av våra produkter, både stora som små.

Vi tror att du som är vår nya medarbetare är en schysst lagspelare som värdesätter ett långsiktigt och tryggt jobb. Du månar om kvalitet i ditt arbete och att utvecklas som person. Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Beroende på vilken avdelning du kommer arbeta på så kan jobbet stundtals vara fysiskt vilket kan vara bra för dig att känna till. Meriterande är om du har truckkort A1-A4 och B1-B4 sedan tidigare samt B-körkort och bil.

Arbetstiderna kan variera men är oftast måndag till fredag kl. 10.00-19.00.
När börjar du hos oss?


Men vilka är då vi på Elektroskandia?
Elektroskandia är en del av Sonepar-koncernen – ett av de största elgrossistföretagen i världen. I koncernen ingår idag mer än 145 företag i 48 länder, spridda över fem kontinenter. Det vi gör är att marknadsföra och sälja elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.

Förutom att erbjuda det bredaste sortimentet, sätter våra logistiklösningar nivån i branschen. Logistik är motorn i allt vi gör. Vi ser till att rätt produkt når rätt kund på rätt plats vid rätt tillfälle. Våra medarbetare sammanför 2 500 leverantörer med 13 000 kunder. Varje dag hanterar vi 600 ton elmateriel på vårt logistikcenter i Örebro – det betyder att vi expedierar en orderrad var tredje sekund! Imponerande va?!

Så, är du redo för en ny möjlighet tillsammans med oss? Vi arbetar aktivt för en ökad mångfald och inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kompetenser. Vi jobbar också aktivt med vårt jämställdhetsarbete och olika aktiviteter kopplat till våra mål inom det området. Det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör!

Tjänsten innebär initialt en anställning under sex månader hos OnePartnerGroup. Vår ambition och önskan efter det är att du ska fortsätta din anställning hos oss på Elektroskandia. Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef Emma. OnePartnerGroup är enligt sina medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos OnePartnerGroup får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Visst låter det bra?


Din ansökan Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Vi tar enbart emot ansökningar via annonsen. Genom att söka den här tjänsten ger du ditt samtycke till att vi begär in utdrag ur belastningsregistret samt genomför en mindre kreditupplysning. Har du frågor? Varmt välkommen att kontakta Emma Neuman via emma.neuman@onepartnergroup.se

Vi ser fram emot din ansökan!


Vilka är OnePartnerGroup? Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också!

 
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare