Hoppa till innehåll

Distriktsansvarig Säljare

Rollen

Som Distriktansvarig Säljare på El-Björn leder och utvecklar du försäljningen med utgångspunkt i distriktet Mälardalen. Du ska på ett framgångsrikt sätt förvalta och utveckla befintliga kunder samt aktivt söka nya affärsmöjligheter. Dina kunder inkluderar uthyrare, grossister och elinstallatörer och du ansvarar för hela produktportföljen inom energi, kraft, ljus och klimat. I rollen ingår även hantering av förfrågningar, offerter- och avtal samt nära samarbete med övriga distriktsansvariga säljare, innesälj/kundsupport samt produktchefer. Allt för att kunna ge kunderna bästa service.

Du rapporterar till Försäljningschef Norden och placeringsort är med fördel runt Mälardalen/Stockholmsregionen. Resor är en naturlig del av tjänsten. Huvudkontoret är placerat i Anderstorp och vi ser gärna att du även närvarar där kontinuerligt.

Erfarenhet

Vi söker dig med utbildningsbakgrund inom El. Utöver detta har du flerårig erfarenhet inom försäljning, gärna inom bygg och/eller elbranschen. Du är van att självständigt strukturera upp ditt försäljningsarbete inklusive planering, offerthantering och uppföljning samt känner dig trygg i prisförhandling och avtalshantering. Du har erfarenhet av framgångsrikt arbete med nykundsbearbetning där CRM-system är ett av dina stödverktyg.

Då El-Björn verkar internationellt behöver du behärska såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Du identifierar dig som en person med starkt driv, tydligt affärsfokus och med förmåga att bygga långsiktiga relationer. Andra skulle beskriva dig som retoriskt vass och skicklig på att hålla många interna och externa dialoger igång samtidigt. Du nöjer dig inte med att bara tillgodose kundernas behov idag utan vill även aktivt arbeta med att fånga upp morgondagens behov på marknaden. Det är så El-Björn fortsätter ligga i framkant i branschen och har en spännande framtid framför sig.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en nyckelroll på ett marknadsledande företag som verkar inom en bransch under ständig förändring. För oss är det viktigt att fortsätta utveckla vår marknadsposition och att våra produkter fortsatt håller högsta kvalitet. Du kan förvänta dig en fri roll med stora mandat att driva utvecklingen inom ditt distrikt.

Det är vi tillsammans som uppnår goda resultat där våra värdeord Lagarbete, Engagemang, Kvalitet och Ansvarstagande präglar vårt arbete och leder oss i utvecklingen av både medarbetare och verksamheten. Vi hoppas att du likt oss tycker att det här är viktigt.

I den här rekryteringen samverkar El-Björn med Stella Rekrytering & Ledarskap. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsult Elin Dresch på 072-214 23 87. Vi ser fram emot din ansökan.

Varmt välkommen till El-Björn!

Om El-Björn

El-Björn AB har sedan starten 1954 tillverkat mobila byggplatscentraler och värmefläktar. Idag utvecklar, tillverkar och marknadsför El-Björn helhetslösningar inom produktområdena energi, kraft, ljus och klimat för professionella användare inom flera branscher.

El-Björn ingår i en svenskägd koncern som 2022 omsatte drygt 350 miljoner och finns representerade med verksamheter i Storbritannien, Finland och Norge. Tillsammans är vi 100 medarbetare och El-Björn AB sysselsätter drygt 70 medarbetare i fräscha lokaler på huvudkontoret i Anderstorp.
El-Björn AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
10 dec. 2023 (8 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Elin Dresch
Telefon

Om arbetsgivaren

El-Björn AB är ett bolag i en svenskägd koncern som efter mer än 60 år av innovationer, hårt arbete och gott lagbygge står starka och är marknadsledande. Vi tar banbrytande steg med fokus på hållbarhet, för våra produkter, arbetssätt och medarbetare. Huvudkontor med tillverkning, lager och 75 blivande kollegor finns i Anderstorp. www.elbjorn.com

Fler jobb från samma arbetsgivare

Jönköping stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Vetlanda
Försäljning
Företagslogga
Värnamo
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Örebro stad
Försäljning
Företagslogga
Örebro stad
Försäljning
Företagslogga