Hoppa till innehåll
Edekyl & Värme logotyp

Tekniker villainstallationer

Ansök nu
Är du i början av din VS-karriär och vill jobba med installation av värmepumpar? Eller är du en rutinerad rörmontör som är sugen på nya utmaningar? Då är rollen som tekniker villainstallationer någonting för dig!

Vi behöver förstärka vårt team i Örebro och söker dig som gillar utmaningar och att lösa problem på stående fot. Installationerna är ett enmansjobb, men självklart blir du en del av ett sammansvetsat team, där vi värdesätter lagandan högt och där vi gillar att ha kul på jobbet. På villasidan jobbar vi med specialiserade säljare, projektledare och montörer.

Som tekniker inom villainstallationer arbetar du på entreprenad inom VVS, med huvudsaklig inriktning på installation av villavärmepumpar. En stor del av tekniken handlar om installation av värmepumpar vätska/vatten och luft/vatten. Det finns även möjlighet att utvecklas inom service/reparation av värmepumpar samt medverka vid större installationer av exempelvis undercentraler.

Vi söker dig som är nyfiken och ser långsiktigt på rollen som tekniker hos oss. Det kommer att hjälpa dig i arbetet om du, utöver kunskaper inom VVS, också har kunskaper inom el, svetsning eller mekanik. Har du lätt för att samarbeta och tycker om även det sociala i kontakten med våra kunder, kommer du att trivas och utvecklas här. Arbetsmiljön är kreativ och utmanande och du stöttas till att utveckla dig själv i rollen.

Edekyl & Värme erbjuder dig att bli en del av en organisation under ständig utveckling. Som anställd får du ta del av olika förmåner som t ex friskvårdsbidrag och massage. Edekyl & Värme satsar på återkommande events så som Edekyl Multisport för våra medarbetare, kunder och leverantörer. Vi är måna om att du ska trivas på jobbet. Kollektivavtal finns med Byggnads (Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl).

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Edekyl & Värme är sedan flertalet år en etablerad aktör i Mellansverige och finns idag på fyra orter och med ca 100 st anställda. Du finner oss i Örebro, Stockholm, Linköping och Västerås. Genom åren har vi vuxit stabilt och genomfört tusentals uppdrag åt våra kunder. Vi är uppriktigt ödmjuka och tacksamma över det förtroende våra kunder visar oss. För oss är det viktigt att hålla en hög servicenivå och inte bara leverera en produkt utan också en funktion. Vi tar ofta helhetsansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service. De flesta av våra uppdrag är service och installation av ventilation, kyla, värme och smart el. För att vi ska bli ännu mer konkurrenskraftiga får alla våra medarbetare utbildning och möjlighet att ta del av den senaste teknikutvecklingen. Vi ska leverera med våra värdeord på näthinnan: Engagemang (jag bryr mig om), Drivkraft (jag får det gjort) och Ekonomi (jag bidrar till ett hållbart resultat).
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare