Hoppa till innehåll
Edekyl & Värme logotyp

Larmoperatör extraresurs på fast schema

Publiceringsdatum
08 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du tillgänglig för ett spännande och utmanande deltidsjobb samt ett sommarjobb under delar av sommaren? Då är du den vi söker!

Hur ser arbetsdagen ut?

Som larmoperatör jobbar du med olika typer av driftslarm från våra kunder. Du jobbar som en viktig del av vår dygnet-runt-bemannade larmcentral. Larmen kommer in via telefon, sms, e-post eller aktiv bevakning. Som larmoperatör gör du en första bedömning för att därefter sätta in rätt hjälpresurs. Resurser att tillgå kan vara väktare, egna tekniker eller direktåtgärd via övervakningssystem på distans.

Vår larmcentral är dygnet-runt-bemannad, men passen du schemaläggs för är i huvudsak lördagar och söndagar dagtid.

Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis studier, men som har utrymme och tillgänglighet för att jobba ca 25 timmar per månad samt 4 veckor sommartid, under vår ordinarie semesterperiod.

Som extraanställd resurs i vår Larmcentral så blir du en del av ett rullande schema. Du kan komma att erbjudas fler timmar, utöver ditt schema, i händelse av sjukdom, ledighet mm.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för att ge en god service och inte är rädd att jobba i högt tempo. Du behåller ditt lugn även i pressade situationer och du kan göra väl avvägda beslut och prioriteringar. Har du erfarenhet från likvärdiga arbetsuppgifter sedan tidigare så är det ett stort plus i kanten. En stor fördel är om du har en god teknisk förståelse och gillar problemlösning. Ett krav är att du har god datorvana och att du behärskar Officepaketet väl.

Vi förväntar oss att du som söker rollen har tillgänglighet för att jobba hos oss minst 25 timmar per månad samt 4 veckor under sommaren.

Urval sker löpande, och tillsättning av rollen sker så snart som möjligt. Är du rätt person för rollen, så sök redan idag.

Övrigt

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Vad erbjuder Edekyl & Värme?

Edekyl & Värme erbjuder dig att bli en del av en organisation där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Vi är måna om att du ska trivas och ha kul på jobbet. Kollektivavtal finns med Unionen: Tjänstemannaavtal Föreningen Installatörsföretagen.

Edekyl & Värme är sedan flertalet år en etablerad aktör i Mellansverige och finns idag på fyra orter och med ca 100 st anställda. Du finner oss i Örebro, Stockholm, Linköping och Västerås. Genom åren har vi vuxit stabilt och genomfört tusentals uppdrag åt våra kunder. Vi är uppriktigt ödmjuka och tacksamma över det förtroende våra kunder visar oss. För oss är det viktigt att hålla en hög servicenivå och inte bara leverera en produkt utan också en funktion. Vi tar ofta helhetsansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service. De flesta av våra uppdrag är service och installation av ventilation, kyla, värme och smart el. För att vi ska bli ännu mer konkurrenskraftiga får alla våra medarbetare utbildning och möjlighet att ta del av den senaste teknikutvecklingen. Vi ska leverera med våra värdeord på näthinnan: Engagemang (jag bryr mig om), Drivkraft (jag får det gjort) och Ekonomi (jag bidrar till ett hållbart resultat).
Edekyl & Värme logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu
https://edekyl.varbi.com

Fler jobb från samma arbetsgivare

Huddinge
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Västerås
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Linköping
Bygg & Hantverk
Företagslogga

Liknande Jobb

Örebro stad
Försäljning
Företagslogga
Örebro stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga